Брвнаре Марковић

  • Врста смештаја:Брвнарe и вајати
  • Облик туризма:Планински туризам
  • Врста понуде:Смештај
  • Расположивост:Ради целе године
  • Ноћење:25
  • Најам апартмана:25
Цена: 25Најам апартмана

У предивном амбијенту Дивчибара, брвнаре Марковић Вас позивају и нуде одмор. У миру и тишини нетакнуте природе стојимо Вам на располагању током целе године.   Брвнаре Марковић су новоизграђени објекти на предивној локацији насеља Стражара, на надморској висини 1050м, одакле се пружа предиван поглед на панораму Дивчибара. Двориште око брвнара је велико и равно и погодно је за игру деце. Постоји паркинг за аутомобиле. Молимо госте да не доводе кућне љубимце.  Домаћини брвнара "Марковић" у летњем периоду гостима дају посебан попуст, сваки шести дан боравка је гратис.   Занимљивост локације је у струјању ваздуха где и у најтоплијим летњим данима осећамо пријатну свежину планинског ветра. Дивчибаре располажу са предивним ливадама, пашњацима, пределима привлачним за шетњу и уживање у природи. Бројни извори и поточићи са чистом пијаћом водом су право богатство Дивчибара.  


Тип домаћинства: Туристичко

Категорија: 4

Активности

Уколико изразе жељу, домаћин брвнара ће своје госте водити у туристички обилазак по Дивчибарама. Услуга је потпуно бесплатна.

Језици у објекту

Srpski

Опремљеност

Кухиња, тв, грејање на струју, игралиште, роштиљ.

У околини

Планина, река, језеро, затворени базен, спортски терен, камп, пешачка стаза, верски објекат, бања.
1-креветне 2-креветне 3-креветне Вишекреветне
Собе са заједничким куп. - - - -
Собе са купатилом - - - -
Апартмани 4 - - -

Укупан број лежаја: 4

Детаљи локације

Дивчибаре је једно од најатрактивнијих зимских и летњих дестинација у Србији. Налази се у западном делу Србије, на планини Маљен, на платоу дужине 7 км и ширине 3 км. Падине Дивчибара прекривене су снегом четири месеца годишње. Најближи град је Ваљево, удаљен 38 км од Дивчибара.
Ова понуда нема туристички програм.

Контакт

Извршите упит за смештај у овом објекту.

Покровитељи