Колиба за смештај Водице/Златибор

  • Место:Златибор
  • Општина:Чајетина
  • Округ:Златиборски
  • Дестинација:
  • Врста смештаја:Викендица
  • Облик туризма:Сеоски туризам
  • Врста понуде:Смештај
  • Расположивост:Ради целе године
  • Најам апартмана:40
Цена: 40Најам апартмана

Колиба се налази на Водицама, 10км од центра Златибора, на 50м од главне магистрале ка Црногорском приморју. Изграђена је на два спрата, поврсине 70м2, и намењена је смештају 4-6 особа.    Први спрат: дневни боравак са трпезаријом, угаона гарнитура, која се по потреби може расклопити, кухиња и купатило са туш-кабином.    Други спрат: две собе са по два лежаја. У собама се налазе електрични радијатори којима се исте греју у зимском периоду.   Колиба се налази на једном брдашцету, окружена је велелепном боровом шумом, а изнад ње се пружају брда.  На 100м удаљености од Колибе, протиче планинска река Рзав, која представља рај за све љубитеље пецања, боравка крај реке и роштиљања. У близини Колибе, на 7км удаљености, се налази најлепше златиборско купалиште, "Бошкова вода", где гости могу уживати током летњих дана. У оближњем селу Гостиљу, се налази фантастични "Гостиљски водопад", једно од омиљених излетишта овог краја.    У близини се налази продавница и неколико угоститељских објеката попут кафића, ресторана и кафана, где гости могу да уживају у специјалитетима домаће кухиње, као што су: пршута, комплет-лепиња и јагњеће печење.    Боравак у нашој Колиби пружа одличне услове за рекреативно бављење спортом јер се на 100м удаљености налази модеран спортски комплекс са теренима за фудбал, кошарку и тенис, као и другим садржајима намењеним деци попут љуљашки, клацкалица и др.


Тип домаћинства: Туристичко

Категорија: 1

Карактеристично за понуду

Нудимо одмор у амбијенту нетакнуте природе далеко од буке, вреве и свега онога сто доноси зивот у урбаним срединама. Са друге стране, центар Златибора је на свега 10км удаљености тако да гости могу на кратко напустити овај предиван кутак природе и узивати у туристицким садрзајима који се тамо нуде. Боравак гостију додатно обогаћујемо тако што им нудимо унапред осмишљен план и програм боравка, који садржи главне информације и упуства за посету најпопуларнијих излетишта овог краја.

Производи који се могу купити

У Колиби гости могу купити домаће производе, као што су: мед, ракија-шљивовица, кајмак и сир. Такодје, у оближњим кафана и ресторанима, гости могу да узивају у специјалитетима златиборске кухиње попут пршуте, качамака са кајмаком, комплет-лепиње, проје, куваног куписа и јагњећег печења.

Активности

- шетње по околним брдима и уживање у живописним пејзажима, док онима авантуристичког духа предлажемо планинарења на планинске врхове Торника и Чиготе, као и скакакње из параглајдера са врха Чиготе.
-пецање на реци Рзав, која је богата кленовима и кркушама, као и на облизњем Рибничком језеру, где пецароши могу ловити пастрмке и сомове.
- боравак и рекреација поред реке Рзав, као и организовање роштиљања у овом предивном амбијенту.
- посета излетничких дестинација, као што су: Гостиље, Љубиш, манастир Увац и Дубрава, Мокра Гора, Сирогојно, Торник, резерват Увац и др.
- рекреативно бављење спортом на оближњим спортским теренима за фудбал, кошарку и тенис.
- игра и забаве за децу у оближњем парку, који располаже љуљашкама, клацкалицама и др.

Језици у објекту

English, French, Srpski

Опремљеност

Помоћни лежај, кухиња, тв, грејање на струју, игралиште, роштиљ.

У околини

Планина, река, језеро, спортски терен, пешачка стаза, верски објекат, историјски локалитет, огледна фарма.
1-креветне 2-креветне 3-креветне Вишекреветне
Собе са заједничким куп. - - - -
Собе са купатилом - - - -
Апартмани - 1 1 -

Укупан број лежаја: 6

Детаљи локације

Колиба је одлично саобраћајно повезана са главним магистралним путем, као и са осталим локалним путевима који воде до најпопуларнијих излетничких дестинација овог краја. Центар Златибора се налази, на свега 10мин. вожње аутомобилом. Колиба располаже пространим паркингом.

Географске координате домаћинства:

Гео. ширина: 43.632272 - Гео. дужина: 19.722746

Ова понуда нема туристички програм.

Контакт

Извршите упит за смештај у овом објекту.

Покровитељи