Вила Селена

  • Врста смештаја:Брвнарe и вајати
  • Облик туризма:Сеоски туризам
  • Врста понуде:Смештај и услужи. хране и пића
  • Расположивост:Ради целе године
Цена на упит.

Сеоско туристичко домаћинство “Вила Селена“ нуди смештај у три објеката за издавање: 2 брвнаре капацитета по 4 до 6 особа, као и 3 двокреветне собе у старој кући. У заједничким просторијама куће налази се камин и ТВ.   Гости могу самостално припремати храну, али и користити услугу исхране у оквиру домаћинства Милошевић, које се налази у дворишту коначишта,   Село Рудно је смештено у парку природе Голија-Студеница. Оно се налази испод планине Радочела и у непосредној је близини манастира Студенице и манастира Градац. У околини села може се видети и неколико мањих цркава из доба Немањића. Овај крај је изузетно богат шумама, бистрим изворима и пијаћом водом, чистим рекама са пастрмком и речним раковима.   Клима на Голији погодна је за лечење болести крви и хроничних респираторних обољења.  


Тип домаћинства: Туристичко

Категорија: 3

Карактеристично за понуду

Аутентично сеоско домаћинство на планини које служи своју домаћу храну и напитке, спроводи народне обичаје и жели да гости учествују у њима. Рудно има репутацију "ваздушне бање" те представља повољно место за ваздушно – климатски третман различитих болести и стања.

Производи који се могу купити

Ракија, сир, кајмак, суво месо, поврће, воће, слатко, мед, сокови, сушене печурке....

Активности

Брање лековитог биља, посета манастирима, обиласци локалних атракција, планинарење, обилазак водопада реке Изубре, шетње до врха Радоцела, часови сликарства и сликање у природи...

Језици у објекту

Srpski, English, Russian

Опремљеност

Помоћни лежај, кухиња, тв, тв сала, сателитска тв, интернет, грејање на струју, ложи се у соби, домаће животиње, примају кућне љубимце, игралиште, роштиљ.

У околини

Планина, река, спортски терен, камп, бициклистичка стаза, пешачка стаза, верски објекат, историјски локалитет, огледна фарма.
1-креветне 2-креветне 3-креветне Вишекреветне
Собе са заједничким куп. - 3 - -
Собе са купатилом - - - -
Апартмани - - - 2

Укупан број лежаја: 10

Детаљи локације

Недалеко од манастира Студенице и манастира Градац.
30 км од Рашке
90 км од Краљева

Географске координате домаћинства:

Гео. ширина: 43.415538 - Гео. дужина: 20.481954

Ова понуда нема туристички програм.

Контакт

Извршите упит за смештај у овом објекту.

Покровитељи