Златиборски Катуни

  • Врста смештаја:Брвнарe и вајати
  • Облик туризма:Сеоски туризам
  • Врста понуде:Смештај
  • Расположивост:Ради целе године
  • Најам апартмана:30
Цена: 30Најам апартмана

Катун је аутентична, дрвена, златиборска кућа. Катуни су се вековима, у златиборском крају, градили од столоваша, борова старих сто и више година, како би одолели оштрим временским условима. Наш катун је модерно опремљена кућа прилагођена потребама савременог човека. Дневни боравак са улазним ходником је простран и пријатан за дружење са породицом и пријатељима. Простор у коме владају природни материјали, дрво, камен, кожа и ковано гвожђе одишу топлином и посебним мирисима. Удобна угаона гарнитура са које се поглед пружа на ватру у камину и телевизор, може се развући и претворити у додатни кревет за две особе. Ватра у пећи, у хладним зимским ноћима пуцкета и ствара незабораван амбијент. Кућа је опремљена и мермерним плочама, за госте којима више одговара овакав начин грејања. Кухиња која је опремљена свим потребним елементима и судовима.Трпезаријски сто окупља породицу и пријатеље, а ако се на њега изнесу златиборски специјалитети, загарантован је добар провод и задовољење свих чула. Купатило је модерно, са свим потребним елементима. Степениште води на галерију, посебну просторију за спавање и одмор. Садржи два стандардна и један брачни кревет. Простора за одлагање ствари има довољно. Прозори у крову, омогућавају добро осветљење, али и леп поглед на златиборске брегове. Трем који се пружа са две стране куће, омиљено је место боравка, посебно у летњем периоду. Са њега се пружа поглед на Рибничко језеро, ски стазе на Торнику и златиборске пропланке и брда. Ветар увек ћарлија, а поред мириса борова, којима је кућа окружена, у ваздуху се, често може осетити мирис мора који собом носи ,,Ружа ветрова“. Пространо, оградјено, двориште пружа мир и сигурност родитељима мале деце као и власницима кућних љубимаца. Врата наше куће су увек отворена драгом госту!


Тип домаћинства: Туристичко

Активности

Љубитељи пецања могу прошетати до Рибничког језера или пецати у Рзаву. Поборницима лова на располагању је ловиште Чавловац које се граничи са имањем, као и надалеко позната хајка на вукове која се традиционално одржава крајем фебруара. Заљубљеницима у зимске спортове доступан је савремени ски центар Торник. У непосредној близини Торника и Рибничког језера, као и центра Златбора, на средини пута, представља одличну дестинацију за сваког путника намерника и човека који ужива у природи и од ње тражи мир и одмор!

Језици у објекту

Srpski, English, French

Опремљеност

Помоћни лежај, кухиња, тв, грејање на струју, ложи се у соби, примају кућне љубимце, роштиљ.

У околини

Планина, река, језеро, отворени базен, затворени базен, спортски терен, бициклистичка стаза, пешачка стаза, верски објекат, историјски локалитет, огледна фарма, бања.
1-креветне 2-креветне 3-креветне Вишекреветне
Собе са заједничким куп. - - - -
Собе са купатилом - - - -
Апартмани - 1 - 1

Укупан број лежаја: 6

Детаљи локације

Брвнара се налази уз асфалтни пут, па је смештај доступан током целе године. Имање је окружено прелепом природом, поглед се простире ка врху Торник и Рибничком језеру, који су на дохват руке и до којих се може доћи рекреативно пешице или бициклом. У близини се налази неколико природних извора воде.

Географске координате домаћинства:

Гео. ширина: 43.698392 - Гео. дужина: 19.6627

Ова понуда нема туристички програм.

Контакт

Извршите упит за смештај у овом објекту.

Покровитељи