Услови коришћења

Добро дошли на Село.рс! Хвала сте посетили наш интернет сајт.

Удружење Сеоски туризам Србије креирало је интернет сајт на адреси www.selo.rs у циљу пружања информација својим корисницима.

Промоција сеоских домаћинстава и информације за туристе су потпуно бесплатне.

Ваш приступ, као и коришћење овог интернет сајта подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем овог интернет сајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо вас да напустите Село.рс.

Ко поставља понуде

Туристичке понуде, смештајне капацитете и туристичке атракције, на сајт Село.рс постављају администратори сајта.

Понуде могу постављати и регистровани агенти. Најчешћи партнери Сеоског туризма Србије су локалне туристичке организације градова и општина, који се сматрају агентима-организацијама. Агенти могу бити и друга правна лица и појединци, овлашћени од власника објеката.

Сматра се да агенти постављају понуде уз сагласност власника објеката. Агент може бити и сам власник објекта, пружалац услуга у туризму. Агент се постаје једноставном регистрацијом на сајту уз валидну емаил адресу и шифру коју корисник сам бира. Одговорност агената је да на сајт уноси тачне и прецизне текстуалне и сликовите информације. Сматра се да су све фотографије постављене од стране неког агента његово власништво, то јест да корисник поседује ауторска права над истим фотографијама.

Да би понуда била активна на сајту Село.рс, власник објекта као оглашивач је дужан да удружењу Сеоски туризам Србије достави оверену Декларацију о оглашавању. 

Власништво садржаја

Село.рс и сви текстови, логотипи, графика, фотографије, подаци и остали материјал на овом интернет сајту, јесу ауторско право или власништво Сеоског туризма Србије, или су на Село.рс постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење садржаја сајта, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе Сеоског туризма Србије је строго забрањено. Сеоски туризам Србије штити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права.

Ваша употреба интернет сајта

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промене на интернет сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, Сеоски туризам Србије се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет сајту. Такође, Сеоски туризам Србије не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером. Информације дате на овом интернет сајту не треба тумачити као савете за доношење одлука било које врсте.

Изузеће од одговорности

Село.рс користите на сопствени ризик. Сеоски туризам Србије није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем интернет сајта или његовог садржаја.

Линкови са интернет сајтовима трећих лица

Село.рс садржи линкове других интернет сајтова чији власник или корисник није Сеоски туризам Србије. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би вама пружили што више информација. Сеоски туризам Србије не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. Сеоски туризам Србије не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без одговорности Сеоског туризма Србије.

Измена услова коришћења

Сеоски туризам Србије задржава право да без најаве и претходног обавештавања корисника, извршити измене услова коришћења сајта. Наставак коришћења интернет сајта од стране корисника и након што су извршене измене услова коришћења, сматраће се као пристанак корисника на такве измене.
 

Покровитељи