Brvnara Orlovo Gnezdo

  • Vrsta smeštaja:Brvnare i vajati
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
Cena na upit.

Brvnara Orlovo gnezdo ukopana je u stenu iznad sela (200m od centra) i dominira svojim položajem i atraktivnim izgledom. Napravljena je isključivo od prirodnih materijala, drvenih talpi i kamena i kao takva deo je ideje o borbi za ekologiju i zdrave stilove života. Sa nekoliko terasa pruža se pogled na Kopaonik, Crni vrh, Jankov kamen i nepregledna prostranstva crnogoričnih šuma i cvetnih livada.   Brvnara Orlovo gnezdo, pored atraktivnog izgleda, poseduje sve udobnosti i visok konfor koji su neophodni za udoban odmor: kuhinja opremljena pratećim uređajima (dupli ležaj i TV sa satelitskom i analognom antenom),Wi-FI, mini kuhinja koja opslužuje gornji parter dnevne sobe, dnevna soba sa kaminom i zastakljenom terasom (dupli ležaj, TV sa satelitskom i analognom antenom), šank u steni, tolaet i tuš kabina. U neposrednoj blizini su manastr Studenica i Gradac.   Najvažniji događaji na Rudnom u toku godine su Tradicionalno badnje veče sa paljenjem badnjaka u crkvici Sv. Trojice, Hajka na lisice (mart), Hajka na vukove (mart), Dani jorgovana u manastiru Gradac (maj), kamp izviđača u Brevini (juli/avgust), tradicionalni sabor u Rudnom (juli), Cvetna polja Evrope (avgust), tradicionalni sabor na Radočelu (avgust), krompirijada (septembar) i sabor u manastiru Studenica (septembar).   Ipak, najvažniji datum je onaj kada vi donesete odluku da dođete na Goliju i u sve to se lično uverite.


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 3

Karakteristično za ponudu

Brvnara svojim dominatnim izgledom nudi sjajan pogled kao takva poseduje i teleskop za popuni dozivljaj.

Proizvodi koji se mogu kupiti

Sir, Kajmak, Domaci dzemovi, Domaci sokovi.....

Aktivnosti

Odlazk u kanjon sa vodopadima, posecivanje najvisih vrhova, lov, ribolov.

Jezici u objektu

Srpski, English, German

Opremljenost

Dostupno za osobe sa ograničenim kretanjem, pomoćni ležaj, kuhinja, tv, tv sala, satelitska tv, internet, grejanje na struju, loži se u sobi, primaju kućne ljubimce, igralište, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani 2 3 2 1

Ukupan broj ležaja: 10

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 43.408889 - Geo. dužina: 20.476111

Natalija - 13.02.2018

Nezaboravnom iskustvu doprineli su kako neverovatan predeo, tako i cika Pedino gostoprimstvo koga cemo se uvek rado secati i zbog koga cemo se sigurno opet vratiti u njegovu prelepu brvnaru od koje je sacinio remek-delo!

Pozdav cika Pedi od njegove sestoclane ekipe!


Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji