Domaćinstvo Melović

  • Vrsta smeštaja:Pansion
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:10
  • Polupansion:20
  • Pun pansion:22
Cena: 10Noćenje

Dosta Vam je gradske buke, saobraćajne gužve i haosa? Želite odmor, malo mira, uživanja u mirisu borovine, žuboru krivudavih planinskih potoka  i ukusu prave, zdrave seoske hrane? Dobro došli u Rožanstvo (ili bolje reci "Božanstvo"); zaseok Utrobe, kao što mu ime kaže, centar je te lepote. I stigli ste u domaćinstvo Melović.

Topao pozdrav seljana zapadne Srbije, kao i veličanstven pejzaž, već na samom početku uveriće Vas da ste kročili na Eden, zemaljski raj. Seoska idila upotpunjena urbanim detaljima učiniće da Vam ništa ne nedostaje: prošetaćete pašnjacima, upoznati sa domaćim životinjama i najrazličitijim seoskim radovima, a onda brćnuti u bazenu i istegnuti na udobnim ležaljkama dok Vaša deca veselo graje na prelepom igralištu, "parkiću" u etno stilu. Tako izgladneli počastićete se specijalitetima zlatiborskog kraja: kajmakom, sirom, pršutom, povrćem iz netaknute prirode. Ova bogata trpeza krepi telo, ali i dušu.

Domaćinstvo Melović Vam nudi neku od tri sobe sa kupatilom ili dva apartmana, a udobnost kreveta i svež planinski vazduh garantuju Vam dobar san. Nauživaćete se u pogledu i mirisu našeg rascvetalog dvorišta za koje smo nagrađeni "Zlatnim borom". Rasteretiće Vas ribolov u Rzavu ili Prištavici, na čijoj je desnoj obali tajanstvena Stopića pećina. Zimi je nezaobilazno skijanje na Zlatiboru, koji je od nas udaljen svega petnaestak kilometara. Sve to činiće Vaš odmor nezaboravnim.

Uvereni smo da ćete poželeti da se vratite u naš kraj i naredne godine. Mi ćemo Vas čekati, ići u korak sa trendovima, nadograđivati i znanje i imanje kako biste Vi uvek bili zadovoljni, odlazili od nas sa osmehom, a vraćali se sa još većim.


Tip domaćinstva: Poljoprivredno

Kategorija: 3

Proizvodi koji se mogu kupiti

Domaći proizvodi- sir, kajmak, rakija, med, prsluci i čarape od vune, drvene kačice i burad.

Jezici u objektu

Srpski

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, tv, internet, grejanje centralno, grejanje na struju, loži se u sobi, domaće životinje, igralište, otvoren bazen, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet, ogledna farma, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - 2 -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - 2

Ukupan broj ležaja: 14

Detalji lokacije

Domaćinstvo Melović se nalazi na Zlatiborskom selu Rožanstvo udaljeno od centra Zlatibora 17 kilometara.

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 43.72702 - Geo. dužina: 19.8582

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji