Domaćinstvo Spasenića

  • Vrsta smeštaja:Gostinska kuća
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:6
  • Najam apartmana:20
Cena: 6Noćenje

Kuća je moderno opremljena, sadrži dva apartmana, tri dvokrevetne i jednu trokrevetnu sobu.

Apartmani sadrže opremljene kuhinje i kupatila, dnevne boravke sa posebnim sobama za spavanje. Prvi apartman ima prostranu terasu sa prelepim pogledom i galeriju za spavanje.

Sobe su prijatne, sa velikom prozorima, poseduju dovoljno prostora za odlaganje stvari. Tri sobe na spratu dele zajednićko kupatilo, što ne treba da brine jer se održavanju higijene cele kuće posvećuje najveća pažnja.

Gostima je na raspolaganju prostrana sala za ručavanje i kompletno opremljena kuhinja. Uz tv sa kablovskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom, ova prostorija je omiljena svim našim gostima.

Ograđeno, lepo uređeno, dvorište sa letnjikovcom, u prelepoj prirodi koja kuću okružuje, izaziva lepa osećanja i poziva na druženje i odmor.

Ljubazni domaćini su uvek na raspolaganju


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 4

Aktivnosti

Imanje je okruženo prelepom prirodom, pogled se prostire ka vrhu Tornik i Ribničkom jezeru, koji su na dohvat ruke i do kojih se može doći rekreativno pešice ili biciklom. U blizini se nalazi nekoliko prirodnih izvora vode. Reka Crni Rzav protiče kroz imanje i svojim živopisnim tokom proseca stene i pravi virove i plićake u kojima živi veliki broj biljnih i životinjskih vrsta. Posebna atrakcija na imanju je Jurdov vir koji leti privlači veliki broj kupača i ljubitelja prirode.
Ljubitelji pecanja mogu prošetati do Ribničkog jezera ili pecati u Rzavu. Pobornicima lova na raspolaganju je lovište Čavlovac koje se graniči sa imanjem, kao i nadaleko poznata hajka na vukove koja se tradicionalno održava krajem februara. Zaljubljenicima u zimske sportove dostupan je savremeni ski centar Tornik. U neposrednoj blizini Tornika i Ribničkog jezera, kao i centra Zlatbora, na sredini puta, predstavlja odličnu destinaciju za svakog putnika namernika i čoveka koji uživa u prirodi i od nje traži mir i odmor!

Jezici u objektu

Srpski, English, French

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, tv, tv sala, satelitska tv, internet, grejanje na struju, domaće životinje, primaju kućne ljubimce, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet, ogledna farma, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. 1 3 1 1
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - 2

Ukupan broj ležaja: 15

Detalji lokacije

Da bi se stiglo do Katuna mora se krenuti od centra Zlatibora magistralom ka Crnoj Gori i na drugom kilometru isključiti se desno ka Ribničkom jezeru i ski centru Tornik, od ovog isključenja ostaje jos 3 km vožnje do odredišta. Ukoliko se pešice krene od centra najkraćim putem Katuni su udaljeni sve

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 43.700713 - Geo. dužina: 19.662269

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji