Domaćinstvo Vujnović

  • Vrsta smeštaja:Sobe
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:8
  • Noćenje sa dor.:11
  • Najam apartmana:25
Cena: 11Noćenje sa dor.

Domaćinstvo porodice Vujnović smešteno je pa periferiji Lazarevca u selu Dren, na 300 m nadmorske visine. Iz dvorišta se  vidi Obrenovac, Lajkovac i Valjevo. Iz obližnje šume seoskom tišinom do kasno u noć upravlja cvrkut ptica i cvrčaka. Blizu kuće je lokalno autobusko stajalište, pored kuće je asfaltni put.  Na udaljenosti od 1000 metara je moderna benzinska pumpa a na 200 metara seoska prodavnica. Velelepno sagrađen objekat nalazi se usred kućevnog placa površine 3600 m2. Dvorište, puno zelenila i cveća, ograđeno ogradom tik uz visoko drveće, a od ulaza do kuće hladovinu pravi sedam lipa ispod kojih su klupe i veliki lipov panj za odmor. Kuća ima CG, ADSL internet, dve telefonske linije. Domaćini izdaju apartman za goste sa kuhinjom, kupatilom i tri sobe ili samo sobe sa jednim ili dva ležaja i upotrebom kuhinje i kupatila. Apartman je zasebna celina, sa posebnim ulazom. Ispred apartmana je veliki ograđen parking. Ulazna kapija se noću zaključava.

Domaćinstvo Vujnović izdaje sobe sa upotrebom trpezarije sa kuhinjom. Cena prenočišta je 1000,00 dinara po osobi.Sa doručkom 1300,00 dinara. Akcijska cena odmora sedam i više dana je 720,00 dinara po osobi.


Tip domaćinstva: Poljoprivredno

Kategorija: 4

Proizvodi koji se mogu kupiti

sir , kajmak , jaja , rakija ,suveniri

Aktivnosti

Šetnja pešačkim stazama,po šumama i po livadama.vožnja biciklom.Branje lekovitog bilja.Branje voća.Sušenje bilja i voća na mestu za sušenje.

Jezici u objektu

German, English, Srpski, French

Opremljenost

Dostupno za osobe sa ograničenim kretanjem, pomoćni ležaj, restoran, tv, internet, grejanje centralno, domaće životinje, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, sportski teren, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. 1 1 1 1
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 10

Detalji lokacije

Dren lazarevački je na 300 metara nadmorske visine,7 km od ibarske magistrale,5 km od centra Lazarevca na putu Lazarevac-Aranđelovac (periferija Lazarevca).

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 44.375166 - Geo. dužina: 20.301833

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji