Drinski san

  • Mesto:Velika Reka
  • Opština:Mali Zvornik
  • Okrug:Mačvanski
  • Destinacija:
  • Vrsta smeštaja:Apartmani
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
Cena na upit.
Drinski san je na samom početku vikend naselja, uz sami magistralni put sa jedne, a na obali jezera sa druge strane. Objekat je korisne unutrašnje površine 75 metara kvadratnih, 35 metara kvadratnih pokrivene terase i sa dva natkrivena parking mesta.
U okviru smeštajnog prostora su jedna dvokrevetna (francuski lezaj) i dve četvorokrevetne sobe klimatizovane sobe. Dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom, kaminom i TV-om (Total TV). Sanitarni čvor sa TWC. Objekat je opremljen
podnim i centralnim grejanjem.
Između objekta i Drinskog jezera (oko15 m) nalazi se bazen dimenzije 4x9m, sa izvorskom vodom i postrojenjem za prečišžavanje iste. Bazen poseduje hidromasažne mlaznice i rasvetu te je pogodan za noćno kupanje.
Izlazak na jezero (urbana obala sa delom za ulazak kupača) kao i dodatni obekti kompletiraju turističku ponudu, čine boravak toplim i ugodnim i time ispunjavaju sve očekivane zahteve posetilaca.

Karakteristično za ponudu

Podučje Velike Reke je proglaseno za riblji revir i interesantno je za ribolov tokom cele godine. Rado viđeni ribolovački trofeji su mladica, lipljan, pastrmka, som, skobalj, smudj, šaran, mrena, klen, deverika… Drinsko jezero nije stajaća voda, nego voda koja se lagano kreće. Dubina jezera se uglavnom kreće od 1,8 m do preko 14m. U zoni objekta orijentaciono na tri metra od obale dubina je oko 3.0-4.0 metra, a na udaljenju 5 metara i celih 7m. Iz ovog razloga preporučeno je pecanje na klizni plovak i dubinku. Od mamaca preporučuje se crv, tanka ali i crna glista, kao i durdubak i za dubinku sitna riba – keder. Dobar ulov se dobija i na varalicu posto ima dosta grabljivica. Poželjno je na mestu pecanja na plovak, baciti kugle od umešenog hleba i neke od vestačkih hrana.Vazno je i pomenuti da ulov treba zaštititi u čuvarkama tako sto ćemo poklopac obezbediti od vidri kojih ima u čistoj drinskoj vodi.

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Kuhinja, tv, klima, internet, grejanje centralno, igralište, otvoren bazen.

U okolini

Planina, reka, jezero, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - 1 - 2
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 0

Ova ponuda nema opis lokacije.
Blizina istorijskih lokaliteta, više manastira(Tronoša, Soko grad…), spomen kosturnice na Gučevu i Tekerišu, banjskih lečilišta (Banja Koviljača, Radaljska banja, Banja Badanja) i nadasve predivna čista voda, nadaleko poznate reke Drine, kao i već tradicionalna manifestacija “Drinska regata” koja se održava svake druge subote jula i okuplja veliki broj posetilaca, su dovoljni razlozi da boravite u ovom biseru turizma na našoj najlepšoj reci.

Izleti koji se organizuju za posetioce ili u samostalnoj režiji obuhvataju posetu: manastirima Tronoša (XIII vek – 70 km) i Soko grad (25 km), banjskom lečilištu Banji Koviljači (40 km), planini Gučevo, Tršiću – rodnom mest Vuka Karadžića (50 km).

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji