Etno selo Babina reka

  • Vrsta smeštaja:Etno selo
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Najam apartmana:25
Cena: 25Najam apartmana
Etno selo Babina reka nalazi se na površini od jednog hektara u lazarevačkoj opštini u selu Trbušnica između Lazarevca (12km) i Aranđelovca (20km). Građeno je u poslednjih 10 godina, a sa radom je počelo juna 2010. Smešteno je na samom kraju sela, izolovano prirodom od svega urbanog. Okružuju ga brda,planine potoci, reka , šume , a na samo 50 metara od objekata za odmor nalazi se jezero. Priroda u punom svom bogatstvu.
Jezero na kome možete pecati, uživati u šetnjama pored njega ili, iz prelepog restorana, (kapaciteta 130 mesta) odmarati posmatrajući odsjaj na njegovoj površini... Pored jezera protiče potok u narodu poznat kao BABINA REKA, po kome je ovaj kompleks i dobio ime.
Ovde je moguće osetiti potpuni mir i tišinu koju retko gde i kada današnji čovek može doživeti. Izuzetna atmosfera za opuštanje i koncentraciju, inspiraciju i odmor. Možete se relaksirati prostim uživanjem u prirodi, branjem pečuraka kojih ima u izobilju, ribolovom, šetnjom ili možete odigrati partiju košarke, malog fudbala ili stonog tenisa.  
Na letnjoj vrućini možete se opustiti u mini bazenu koji se nalazi u samom dvorištu.

Tip domaćinstva: Turističko

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Pomoćni ležaj, restoran, tv, internet, grejanje centralno, domaće životinje, igralište, otvoren bazen, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, otvoreni bazen, sportski teren, pešačka staza.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - 4 - -

Ukupan broj ležaja: 0

Detalji lokacije

Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica, koje je na putu između Lazarevca i Aranđelovca(na 12-tom kilometru od Lazarevca i 20-tom od Aranđelovca prema Lazarevcu). Kraj Babina reka je retko naseljen na samom kraju sela.
Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji