Ljubino dvorištance

  • Vrsta smeštaja:Vikendica
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:8
  • Polupansion:14
Cena: 8Noćenje

Šumadija i zapadna Srbija imaju nešto zajedničko - Ljubino dvorištance. Vešto smo posudili najlepše iz obe regije i upakovali u savršen odmor za vas.

 Za početak, bliži smo nego što mislite!

Treba vam manje od 2 sata vožnje od Beograda ili 10 minuta od Gornjeg Milanovca da se potpuno sklonite od gradske buke, jurnjave, problema, posla i svega ostalog što danas troši čoveka. Ovde, na proplancima Rudnika, selo Brusnica će vam udahnuti živost i pripremiti vas za nove životne izazove. Kako?

Šta kažete na jedan ovakav dan:

Dok još rumeni šumadijska zora dan započnite laganom šetnjom kroz obližnju hrastovu šumu. Nadišite se svežeg planinskog vazduha i osvežite hladnom izvorskom vodom, jer kada se vratite, trpeza je spremna za doručak. Hrskavi uštipci se još puše, a tu su i kravlji sir ili kajmak koji se blago topi preko njih. Probajte našu pršutu, i domaći, tek ubrani paradajz i papriku. Jednom rečju tradicionalni šumadijski obrok je na stolu spremljen samo za vas.

Nakon toga nastavljamo uz obilazak istorijskog mesta Takova, manastira Vraćevšnice, rudničkih vrhova ili prosto odmarajući na bazenu (4mx2m) u vrelim letnjim danima. Za popodnevnu dremku savetujemo vam naš stari vajat iz XIX veka. Ne samo da pruža savršenu hladovinu već će vas u potpunosti vratiti u vremena one stare, iskonske Srbije.. A večernji sati... pa hajde samo da kažemo da smo ih odvojili za degustaciju recepata zapadne Srbije - gibanica, domaće kiselo mleko ili slaninica, izbor je vaš. Ove kulinarske užitke, verujte, prepričavaćete mesecima, sve dok ponovo ne sednete za našu trpezu, za kojom vas najiskrenije iščekujemo!


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 2

Karakteristično za ponudu

Ljubaznost, gostoljubivost i nenametljivost domaćina, izvrsna hrana, potpuni mir i privatnost gostiju.

Proizvodi koji se mogu kupiti

Jastuci od vune, jastuci od heljde, jastuci od spelte, ručni radovi, ceđeni sokovi bez dodatka šećera.

Aktivnosti

Poseta manifestacijama: Bijenale minijature, Festival kratkog filma, Serbia World Music Festival, Rakijada, Mudrijada, Milanovački kotlić, Sabor frulaša, Kosidba na Rajcu, Dani šljiva, Kupusijada...

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, tv, grejanje na struju, primaju kućne ljubimce, otvoren bazen, roštilj.

U okolini

Planina, otvoreni bazen, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - 2 1 -

Ukupan broj ležaja: 7

Detalji lokacije

Ljubino dvorištance se nalazi na manje od 5 km od centra Gornjeg Milanovca, u mirnom i šumovitom delu sela Brusnice. Asfaltnim putem povezano je i sa gradom i sa Takovom.

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 44.0415723 - Geo. dužina: 20.419784

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji