Planinska kuća Nešić

  • Vrsta smeštaja:Prenoćište
  • Oblik turizma:Planinski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:5
  • Najam apartmana:45
  • Obilazak:5
Cena: 5Noćenje

Planinska kuća smeštena na poplanku Goča, iznad Vrnjačke Banje na nadmorskoj visini od 940m u vikend naselju Stanišinci, pored asvaltnog puta koji vodi do ski-staze. Na 6 km u suprotnom smeru nalazi se odmaralište Mitrovo Polje gde u letnjim mesecima radi otvoreni bazen, sa terenima za košarku, fudbal i rukomet. Ovde se odvijaju tradicionalne letnje župske sportske igre.  Na oko 1,5 km od kuće nalazi se i hotel Beli izvor koji takođe poseduje sportske terene. Sama kuća poseduje 3 sobe, hodnik, kupatilo, kuhinju, terase, dvorište. Okružena je borovom i bukovom šumom sa izvorima planinske pijaće vode.  Proplanci u okolini pružaju uživanje u šetnji i priliku da se upoznate sa bogatom florom  Goča, livadskim cvećem i lekovitim biljem. Stanovnici obližnjeg sela nude ekološke proizvode: sir, kajmak, gočko jagnje, pastrmku, maline, kupine, domaću rakiju i ostalo voće i povrće. Dođite u jednu od poslednjih oaza nezagađene prirode u Evropi i uzivajte u lepoti i odmoru.


Tip domaćinstva: Turističko

Karakteristično za ponudu

Planinska kuća smeštena na poplanku Goča, iznad Vrnjačke Banje na nadmorskoj visini od 940m u vikend naselju Stanišinci, pored asvaltnog puta koji vodi do ski-staze. Na 6 km u suprotnom smeru nalazi se odmaralište Mitrovo Polje gde u letnjim mesecima radi otvoreni bazen, sa terenima za košarku, fudbal i rukomet. Ovde se odvijaju tradicionalne letnje župske sportske igre.
na oko 1,5 km od kuće nalazi se i hotel Beli izvor koji takođe poseduje sportske terene.
Sama kuća poseduje 3 sobe, hodnik, kupatilo, kuhinju, terase, dvorište. Okružena je borovom i bukovom šumom sa izvorima planinske pijaće vode.
Proplanci u okolini pružaju uživanje u šetnji i priliku da se upoznate sa bogatom florom
Goča, livadskim cvećem i lekovitim biljem. Stanovnici obližnjeg sela nude ekološke proizvode: sir, kajmak, gočko jagnje, pastrmku, maline, kupine, domaću rakiju i ostalo voće i povrće.
Dođite u jednu od poslednjih oaza nezagađene prirode u Evropi i uzivajte u lepoti i odmoru.

Proizvodi koji se mogu kupiti

Stanovnici obližnjeg sela nude ekološke proizvode: sir, kajmak, gočko jagnje, pastrmku, maline, kupine, domaću rakiju i ostalo voće i povrće.

Aktivnosti

Smeštaj na Goču pogodan je za različite vrste turizma-sportski turizam, bazične pripreme sportista, rekreativni turizam-župske igre na Goču u Mitrovom Polju, lovni turizam-planina obiluje sitnom i krupnom divljači, zdravstveni turizam-nadmorska visina između 900 i 1100 m pogoduje respiratornim i kardio vaskularnim bolesnicima, vazduh ima ogroman procenat kiseonika i ozona.

Obilazak kulturno istorijskih spomenika na Goču i okolini- manastir Sv. Vrači, crkva Sv. Petke, manastir LJubostinja, manastir Veluće, manastir Žiča i Studenica.

Jezici u objektu

Srpski, English, Russian

Opremljenost

Kuhinja, tv, loži se u sobi, primaju kućne ljubimce.

U okolini

Planina, reka, jezero, otvoreni bazen, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - 1 1 1
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 9

Detalji lokacije

Planinska kuća smeštena na poplanku Goča, iznad Vrnjačke Banje na nadmorskoj visini od 940m u vikend naselju Stanišinci, pored asvaltnog puta koji vodi do ski-staze. Na 6 km u suprotnom smeru nalazi se odmaralište Mitrovo Polje gde u letnjim mesecima radi otvoreni bazen, sa terenima za košarku, fudb

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 43.547525 - Geo. dužina: 20.895518

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji