Ranch V8

  • Mesto:Kosmaj
  • Opština:Mladenovac
  • Okrug:Grad Beograd
  • Destinacija:
  • Vrsta smeštaja:Brvnare i vajati
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:13
Cena: 13Noćenje

Ranch V8 se nalazi 60km jugozapadno od Beograda, na najlepšem delu planine Kosmaj koji je proglašen predelom sa izuzetnim prirodnim odlikama. Imanje na kome su smeštene brvnare prostire se na dva hektara, na nadmorskoj visini od 400m. Ispunjeno je višedecenijskim zimzelenim rastinjem, a okolina i vrh Kosmaja su prekriveni listopadnom šumom. Ovome treba dodati i specifičnu ružu vetrova po kojoj je Kosmaj poznat, pa ova planina s pravom nosi epitet vazdušne banje. 

Brvnare su vrlo konforno i udobno opremljeni apartmani sa svim elementima i deteljima koji su potrebni da naši gosti uživaju kao da su u svojoj vikendici iz snova. Svaka brvnara ima terasu sa pogledom na zeleno prostranstvo i šumu. Opremljene su grejanjem, tv uređajem, kablovskom putem satelita, wireless internetom. U ponudi je i letnjikovac sa roštiljem i ležaljke, što dodatno upotpunjuje uživanje.


Tip domaćinstva: Turističko

Aktivnosti

U nasoj blizini su tri manastira koji potiču iz doba Despota Stefena Lazarevića, kao i spomen obeležja vezana za Prvi srpski ustanak, nekoliko restorana prijatnog ambijenta u kojima se služi domaća hrana i dva otvorena bazena. Selters banja je udaljena 12 km od Kosmaja, a Markovačko jezero 15km.

Ambijent je idealan za šetnju i vožnju bicikla u prirodi. Možete sakupljati lekovito bilje i šumske plodove, ili se baviti foto-lovom s obzirom da je Kosmaj stanište mnogobrojne divljači. U zimskom periodu ova planina obiluje snegom, pa je šetnja ili sankanje po netaknutoj belini nezaboravan doživljaj.

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, tv, satelitska tv, internet, grejanje na struju, roštilj.

U okolini

Planina, otvoreni bazen, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - 3

Ukupan broj ležaja: 10

Detalji lokacije

Ranch V8 se nalazi 60 km jugozapadno od Beograda, 12 km od Mladenovca, tj. 10 km od Sopota. Iz pravca Beograda se može stići autoputem ili avalskim putem.
Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji