Šumska kuća Bubamara

  • Vrsta smeštaja:Vikendica
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Najam apartmana:60
Cena: 60Najam apartmana

Šumska kuća Bubamara se nalazi u jugoistočnom delu Specijalnog rezervata prirode Deliblatska peščara, na 32 km od Kovina ka Beloj Crkvi, a na kilometar peščanim putem u šumi. 
Plac od 28 ari u borovoj i bagremovoj šumi pruža jedinstven osećaj mira, uživanja u prirodi, tišini, životinjama, cveću. Postoji mogućnost šetnje po šumi, stepi, pecanja na Đurici, kanalu Dunav-Tisa-Dunav ili Dunavu; mogućnost odlsaka u lov, mogućnost odlaska na belocrkvanska jezera, foto safari, posmatranje ptica (prirodni rezervat Labudovo okno), vožnje biciklom, vožnje džipom, a zimi je idealno za nordijsko skijanje prelepim terenima po dinama koje samo peščara može da pruži. 
Kuća je II kategorije. Kuća je opremljena apartmanski i sadrži boravak, kuhinju, sanitarni čvor, sobu za spavanje, terasu i otvoreni roštilj. Kapaciteta je  do sedam osoba. Idealna je za prave ljubitelje prirode.

Najam kuće za dva dana  100 eur, jedan dan 60 eur.


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 2

Aktivnosti

U ponudi je obilazak okoline i upoznavanje sa Deliblatskom peščarom.

Jezici u objektu

English, German, Srpski, Russian

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, loži se u sobi, primaju kućne ljubimce, igralište, roštilj.

U okolini

Reka, jezero, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, istorijski lokalitet.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 6

Detalji lokacije

Ladybird Lodge je vikendica koja se nalazi u prirodnom rezervatu "Labudovo okno" u samoj šumi, između Kovina i Bele Crkve.
Milica Stanisic - 14.03.2018

Vikendica Bubamara je uređena sa puno ljubavi i detalja, tako da gde god da pogledate, nađete nešto što vas priijatno iznenadi. A tek sama lokacija, oduševila sam se mirom koji me je dočekao u toj prirodi. Miris borova, cvrkut ptica, prelepi pejzaži... Šuma koja odnosi sve brige i obaveze.
Jako mi je drago što sam otkrila ovo mesto i što sam imala priliku da osetim koliko je veza sa prirodom bitna i koliko je ova poseta uspela da me oraspoloži i povrati energiju. Svima nam je nekad preko potreban odmor i beg iz stvarnosti, a Bubamara i Deliblatska peščara su savršeno mesto za to. Unapred se radujem sledećoj poseti!


Milana Kojić - 29.01.2018

Odlučila sam se na proputovanje po Banatu, i vikende provedem na nesvakidašnji način, zbog poslovnih obaveza
Ovaj vikend sam provela u Deliblatskoj peščari u šumskoj kući -Bubamara.
Prvi utisak , neverica da se ovakva lokacija krije na stotinak km od Beograda, neobična i bogata priroda,i šuma, i stepa i jezerce i reke Karaš ,Dunav...pešačila sam satima, sa oduševljenjem i spokojom u duši.
Šumski smeštaj iznad svih očekivanja, savršen sa ukusom,orginalnošću i velikom pažnjom domaćina.Degustacija jela i pića probrana ,nesvakidašnja,, nešto sam okusila i prvi put......Ovde se odmara,spava i jede sa užitkom.........Mesto kome želim da se vratim ponovo. Danas na poslu radim, ne osećam težinu prvog radnog dana u nedelji,već samo se smeškam i vraćam slike pejzaža, mirisa borovine i zvukove šume i priobalja ...eto koliko je malo potrebno za beg i naravno dostupno većini ....


Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji