Sunčana Reka

  • Vrsta smeštaja:Etno selo
  • Oblik turizma:Smeštaj za grupe, seminare, ekskurzije...
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:16
  • Noćenje sa dor.:19
  • Polupansion:24.5
  • Pun pansion:30.5
Cena: 16Noćenje
Etno selo Sunčana Reka se prostire na obali najlepše srpske reke – Drine, ispod istorijske planine Gučevo. Ovo je jedinstvena oaza za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju preko potrebna ljudima koji su opterećeni svakodnevnim obavezama, ubrzanim tempom života ili Sunčana reka predstavlja sajajn način da se posvetite sebi i svojoj porodici. 
"Seoce k'o nekad" sačinjava pet kućeraka koji se zovu: "Jabuka", "Trešnja", "Višnja", "Kajsija", "Breskva" i muzejsku vrednost s obzirom da pokazuje način života u starom srpskom selu. Odlično je za kampovanje.
U ponudi је restoran Pod vrbom. Organizujemo proslave, stručne skupove,prolazne ručkove i sl. Od objekata posedujemo još  letnju baštu, otvorenu i natkrivenu, letnjikovac, biznis salu. 

Poznati reditelj Zdravko Šotra, zaljubljenik u "Sunčanu Reku", snimao je ovde scene za tri serije: Santa Maria Della SalutaGreh njene majke, Nepobedivo srce i Šešir profesora Koste Vujića u ovom kako sam reče turističkom raju.

Dokaz da naša Fabrika avanture radi punom parom i da ćete kod nas doživeti nezaboravnu avanturu sa Vašom porodicom i prijateljima su i dve Velike Zlatne Medalje Novosadskog sajma za avanturistički turizam za 2015 i 2016 godinu.

Aktivnosti koje Vam nudimo su brojne i prilagođene svim starosnim dobima, rekreativnim ili ekstremnim izazovima. Izaberite svoju avanturu i budite u kontaktu sa prirodom, a mi ćemo se postarati da vreme provedeno sa nama bude kvalitetno i nezaboravno.
U blizini banja, Zvorničkog jezera, Trešnjickog kanjona, brojnih manastira i prostire se na samoj granici sa BiH (Republika Srpska).
Dokaz da naša Fabrika avanture radi punom parom i da ćete kod nas doživeti nezaboravnu avanturu sa Vašom porodicom i prijateljima su i dve Velike Zlatne Medalje Novosadskog sajma za avanturistički turizam za 2015 i 2016 godinu.
 

Tip domaćinstva: Turističko

Karakteristično za ponudu

Uređena drinska obala sa šljunkovitom plažom Šotrina plaza, Borisov bar na Šotrinoj plaži (150 mesta), parking, tereni za sport i rekreaciju, ergela.

Aktivnosti

Sadržaji: sportski tereni za fudbal, odbojku na pesku, košarku i tenis, zabavni park za decu. Škola jahanja i jahanje na duge staze pored reke i po obližnjim planinama Gučevo i Boranja. Staza za džoging pilates program i wellnes. Sakupljanje lekovitog bilja i berba gljiva. Planinarske avanture uz vodiča, organizovane izlete, spust Drinom, vožnja čamcem. Vožnja fijakerom, nordijsko skijanje, vožnja džipovima i biciklima. Lov i ribolov.

Jezici u objektu

English, Srpski

Opremljenost

Pomoćni ležaj, restoran, tv, klima, tv sala, internet, grejanje centralno, domaće životinje, primaju kućne ljubimce, igralište, masaža, roštilj.

U okolini

Planina, reka, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom 6 7 7 7
Apartmani 5 10 5 2

Ukupan broj ležaja: 100

Detalji lokacije

Na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u Banji Koviljači, nalazi se SRK Sunčana Reka na površini od 4ha.

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 44.4811977108148 - Geo. dužina: 19.1371536254883

MARKO - 23.06.2017

FANTASTICNO LEPO!!!

VEC TRECI DAN ZA REDOM SVRATIM U SUNCANU REKU DA SE OHLADIM NAKON NAPORNOG RADNOG DANA U BOSNI, SLADOLED POKRAJ DRINE U HLADU JE PRAVI POGODAK!!!


Izleti iznenadjenja.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji