Vila Bor

  • Vrsta smeštaja:Vila
  • Oblik turizma:Smeštaj u gradovima
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje sa dor.:10
Cena: 10Noćenje sa dor.

Vila Bor Novi Sad je prenoćište i restoran predstavlja pravu oazu mira i dobre usluge koja traje već 20. godina. Svojom pozicijom Vila Bor obezbeđuje gostima odličnu komunikaciju sa regionalnim putnim pravcima. Na samo 800m udaljenosti od autoputa E75 nalazi se mesto za dobar odmor u prenoćištu Vila Bor na raspolaganju Vam je 40 ležajeva u udobnim i klimatozovanim sobama. Vila Bor poseduje lobby bar gde gosti mogu da se relaksiraju i odmore pre nego se smeste u sobe, čitajući štampu uz šoljicu kafe.


Tip domaćinstva: Turističko

Karakteristično za ponudu

U sastavu Vila Bor Novi Sad nalazi se restoran koji će Vam omogućiti da uživate u vrhunskim specijalitetima i hrani koja je tradiocionalno pripremljena. Jelovnik restorana Vila Bor se godinama dopunjavao ispunjavajući želje gostima koji su želeli da iznova probaju nove specijalitete sa ovih prostora.

Restoran Vila Bor u svojoj ponudi obiluje raznim vrstama jela od mesa, ribe, povrća, testenina. Restoran može da se pohvali i velikom i kvalitetnom ponudom vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ljubazno i predusretljivo osoblje će Vam učiniti boravak u restoranu još prijatnijim.

Jezici u objektu

Srpski, English, German, Russian

Opremljenost

Pomoćni ležaj, restoran, tv, klima, tv sala, internet, grejanje centralno.

U okolini

Zatvoreni bazen, sportski teren, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. 4 7 6 -
Sobe sa kupatilom 4 7 6 -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 40

Detalji lokacije

Pozicija Vile Bor obezbedićeVam odličnu komunikaciju sa regionalnim putnim pravcima. Na ulasku u Novi Sad sa autoputa E-75 Beograd-Subotica, posle prvog kilometra sa Temerinske petlje ili na 2km od Zrenjaninske petlje, očekuje Vas prava oaza mira i dobre usluge.

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 45.291007 - Geo. dužina: 19.830596

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji