Vila Etna

  • Vrsta smeštaja:Turistički kompleks
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:13
  • Polupansion:22
  • Pun pansion:23
Cena na upit.
Znate li da  gledate u mesto gde je zime svojevremeno provodio i sam Đurađ Branković? Dolazio je ovde sa svojom porodicom u dvorac (čiji su ostaci još vidljivi) jer je je zima ovde lepša i snegovitija nego bilo gde u Srbiji. Znajući to, poput njega mestu izgradili smo naš dvorac, Vilu Etna i ponudili vam odmor vredan samog despota.
Evo kako izgledamo.
Mi smo savremeno opremeljen smeštaj ali smo istovremeno uspeli da održimo domaćinsku atmosferu i tradiconalno srpsko gostoprimstvo. U sobama naše vile, nalaze se su udobni kreveti za lagodan san ali i LCD televizori, mini bar i moderna kupatila. 
Možda vam nije poznato, ali Rudnik je u svojoj prošlosti bio veliki vulkan. Zbog toga je i priroda ovde po mnogo čemu specifična.
Mi smo to iskoristili i pretvorili vaš boravak u pravi balneo i spa odmor. Oslobodićete se svakog stresa u slanoj sobi ili odmorite telo u našoj sauni, hidromasažnoj ili đakuzi kadi. Pored toga, tu je i zatvoreni bazen sa toplom vodom od 30 stepeni koja će vam odlično prijati u zimskim danima. I naravno da celokupan ovaj užitak ne može da prođe bez prave relax masaže, koja vam je takođe na raspolaganju.
Tako odmorni prošetajte se do naše prepoznatljive "kamin sale". Mesto koje odiše domaćinskom atmosferom i gde ćete probati neke od najboljih jela šumadijskog kraja: teletina ispod sača, pekarski krompir, grilovane piletine, razne vrste paste ili pica na drva. Izbor je na vama.
Ako ste avanturističkog duha, rado ćemo vam pomoći u organizaciji svih izleta. Odavde možete obići Ostrvicu, Rajac, Topolu, manastir Savinac, koji su svi na maksimalnih pola sata udaljenosti. Takođe možete iznajmiti i bickle pa svu ovu lepotu Šumadije upoznati na točkovima ili u laganoj šetnji.
Kao što vidite mi smo se potrudili da vam pripremimo nezaboravan odmor zbog koga ćete se uvek vraćati na Rudnik. Mi smo na manje od 90 minuta od Beograda, što je samo razlog više da nam ponovo dođete. Zato ne oklevajte već nas kontaktirajte putem upita, a mi ćemo vam se javiti da zajedno pripremimo ono najbolje za vas!

 


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 1

Karakteristično za ponudu

Wellnes centar - bazen, sauna, slana soba, parno kupatilo, hidromasažna kade.

Aktivnosti

Plivanje u zatvorenom ili otvorenim baznima.
Opuštanje u wellness centru.

Jezici u objektu

English

Opremljenost

Restoran, tv, satelitska tv, internet, grejanje centralno, zatvoren bazen, otvoren bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, slana soba, bilijar.

U okolini

Planina.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - 8 3 -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 25

Detalji lokacije

Selo Ugrinovci, oko 100 km od Beograda Ibarskom magistralom. Objekat se nalazi uz sam put, sa leve strane, gledano iz pravca Beorada.
kristina - 26.06.2014

Mi smo bili u vili Etna - nosimo samo pozitivne komentare sto na ambijent, sto na samu vilu, sto na osoblje. Osoblje je vrhunsko, ljubazni su, pristojni svaka cast! Mirno je mesto u blizini Ljiga i G.Milanovca. U vili uopst nije dosadno od bazena koji je vreo i u najhladnijim danima preko welness centra, ukusnih ruckova u restoranu do igraonice sa bilijarom, stoni fudbalom itd. Zaista sve pohvale!


Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji