Vila Kikovi

  • Vrsta smeštaja:Vikendica
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
Cena na upit.

Planinska kuća „Vila Kikovi“ se nalazi na nadmorskoj visini od oko 400m na obroncima planine Rudnik u selu Dragolj u blizini varošice Belanovica. U potpunoj je privatnosti, udaljena 300 metara od asfaltnog puta i pogodna je za boravak i odmor kako u letnjem tako i u zimskom periodu.

Veličina kuće je 75 kvadrata sa 65 ari placa. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, sobe i kupatila u gornjem delu i prostorije sa kuhinjom i kupatilom u donjem delu. Može se smestiti 6 osoba, a na raspolaganju su 2 kauča i veliki francuski ležaj. Ispred kuće je velika terasa na dva nivoa sa stolovima i klupama, kao i dva roštilja. Kuća je kompletno opremljena. Poseduje satelitski pogram i internet, muzički uređaji, mini bar i sl. 

Za spremanje hrane na raspolaganju su 2 roštilja, zemljani lonci, kotlić i  ostalo potrebno posuđe. Snabdevanje namirnicama je moguće u Belanovici gde posluju nekoliko dobro snadbevenih prodavnica, pekara i mesara. Moguće je naručiti od meštana, ili samostalno pripremiti, praseće pečenje.

Cena iznajmljivanja kuće je 50e do danu. Ako iznajmljujete vikendicu na 7 dana cena za prva dva dana je 100 eura a za narednih 5 dana 20 eura po danu. Tako da je cena za 7 dana 200 eura. 


Tip domaćinstva: Turističko

Karakteristično za ponudu

Pogodna je za organizovanje rođendana i ostalih druženja u sopstvenoj organizaciji, kao i za različite prilike Nova Godina, Prvi maj i sl.

Aktivnosti

Obilazak atraktivnih mesta u bližoj okolini, kao što su: jezero Garaši 8km, vulkanska kupa Ostrvica 6km, Rudnik 12km, Bukulja i Aranđelovac 20km, Oplenac (Topola) 35km.

Jezici u objektu

English

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, tv, internet, loži se u sobi, primaju kućne ljubimce, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, otvoreni bazen, pešačka staza, verski objekat.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - 1

Ukupan broj ležaja: 6

Detalji lokacije

Iz Beograda 75 km Ibarskom magistralom prema Čačku do skretanja za Dudovicu. Iz Dudovice se ide oko 12 km putem za Belanovicu, preko Barzilovice i Brajkovca. Iz centra naselja Belanovica putem desno

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 44.13201 - Geo. dužina: 20.25616

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji