Vila Novaković

  • Vrsta smeštaja:Seosko domaćinstvo
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Letnja sezona
  • Noćenje:8
  • Noćenje sa dor.:12
  • Polupansion:18
  • Pun pansion:22
  • Najam apartmana:50
Cena: 50Najam apartmana

Vila Novaković raspolaže sa dve spavaće dvokrevetne sobe, velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i terasom sa koje se pruža pogled na okolinu. Izdaje se cela, sa pripremanjem hrane u sopstvenom aranžmanu. Poručivanjem na telefon moguće je nabaviti: mleko, sir, kajmak, projino brašno, pečenu pogaču, rakiju, pršutu i ostale seoske specijalitete, kao i pripremljene za pečenje ili već pečene prasiće, jagnjiće i jariće.  Vila poseduje kvalitetnu izvorsku vodu za piće i kupanje. Za pripremanje hrane su na raspolaganju zemljane posude (loncim, tave, sač, servirati jela na tradicionalan način u zemljanim i drvenim posudama). Takođe, tu su i roštilj na drva, ugalj i električni. Na 3 km od Vile Novaković se nalazi prehrambena prodavnica sa piljarnicom za snadbevanje namirnicama.

Vila je za izdavanje u periodu od 1. aprila do 30. septembra. Grejanje na drva - peć Franklinka u dnevnom boravku zagreva sve prostorije.
U dvorištu vile nalazi se objekat sa garažom, salaš u kome su smešteni furuna, sušara, mesto za pečenje rakije, pripremu zimnice i kamena česma. Ispod trema pored salaša mogu boraviti kućni ljubimci ukoliko ih gosti dovode sa sobom.
 
Cena noćenja u Vili Novaković (4 + 2 ležaja) je fiksna bez obzira na broj gostiju i iznosi 50 evra. Po izričitoj želji gosta, Vila se može izdati sa uslugom pripremanja hrane i pri tom se formira posebna cena.
 
Na udaljenosti od 1500 m pešačkom stazom od Vile nalazi se fudbalsko igralište i reka Ozremica, što pruža mogućnost bavljenjem raznim aktivnostima u prirodi. U blizini se nalazi Etno-park "Trbović" sa bazenom koji gosti mogu koristiti. 

Tip domaćinstva: Poljoprivredno

Karakteristično za ponudu

Fiksna cena bez obzira na broj gostiju.
Izdaje se od 1. aprila do 31. septembra.

Proizvodi koji se mogu kupiti

Ručni radovi domaćice - slike i vez.

Aktivnosti

Sportske aktivnosti u prirodi.
U blizini se nalazi Etno-park "Trbović" sa bazenom koji gosti mogu koristiti.
Šetnja nasutom stazom kroz šumu, branje lekovitog bilja, voća i pečuraka, posmatranje ptica, biciklizam, zimski sportovi itd.

Izleti: poseta kompleksu Takovo – 2. Srpski ustanak, izletištu Savinac, manastirima Vraćevšnica i Vujan, Ravnoj Gori, Koštunićima, Staroj Čaršiji - prebivalištu Obrenovića i njihovim grobovima.

Jezici u objektu

English

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, tv, loži se u sobi.

U okolini

Reka, otvoreni bazen, sportski teren.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - 2 - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 6

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 44.086166 - Geo. dužina: 20.318833

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji