Vila Simić

  • Vrsta smeštaja:Seosko domaćinstvo
  • Oblik turizma:Banjski turizam, Wellness...
  • Vrsta ponude:Smeštaj
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:5
Cena: 5Noćenje

Dobrodošli u jednu od najstarijih srpskih Banja, Kraljevsku Ribarsku Banju.

U Neposrednoj blizini Ribarske Banje, na nekih 500 - 600 metara od centra, nalazi se i naše seosko domaćinstvo – smeštaj SIMIĆ. Već 10-ak godina smeštaj Simić svoje smeštajne kapacitete nudi  na korišćenje gostima Ribarske Banje. Svake godine se trudimo da uradimo nešto novo, da nešto novo i naučimo kako bi smeštaj naših gostiju bio što komforniji a oni se osećali što prijatnije. Naši trenutni smeštajni  kapaciteti  su  6 soba sa po dva ležaja,  a u skorije vreme u ponudi će se naći i nekoliko apartmana. Sobe su dvokrevetne sa kablovskom televizijom i internetom, sa zajedničkim kupatilom.  U našem smeštaju na raspolaganju su Vam dve kuhinje sa zamrzivačem, električnim sporetima, frižiderima, mikrotalasnom, tosterom i ostalim električnim aparatima, kao i svim posuđem. Ono što od prvog dana sebi postavljamo kao imperativ je visok nivo higijene. Gostiima je  u našem smeštaju na raspolaganju naša posteljina, peškiri , kao i 24h dnevno tople vode. Vila “Simic” poseduje i svoj bunar  čime je predupređen potencijalni problem u slučaju nestanka vode sa vodovodne mreže.  Posedujemo  i veliko dvorište pogodno za parkiranje vozila, bogato travnatim površinama pogodnim za igranje dece i odmaranje u popodnevnim časovima. Ukoliko gosti ne poseduje svoj auto moguć  je prevoz do lečilišta.

 

 


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 2

Karakteristično za ponudu

Ukoliko gosti ne poseduje svoj auto moguć je prevoz do lečilišta.

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, tv, satelitska tv, internet, grejanje na struju, domaće životinje, primaju kućne ljubimce, roštilj.

U okolini

Planina, reka, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, sportski teren, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - 6 - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 12

Detalji lokacije

Ribarska Banja se nalazi na 540 metara nadmorske visine, u podnožju zvanično najšumovitije planine na Balkanu, planine Jastrebac, i udaljena je 220 kilometara od Beograda, 45 od Niša, 35 od Kruševca, 30 od Prokuplja i 28 od Aleksinca. Ribarsku Banju pored bogate istorije i fantastične prirode koj

Geografske koordinate domaćinstva:

Geo. širina: 43.42528 - Geo. dužina: 21.50694

Ova ponuda nema turistički program.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji