Контакт са власником

Апартман Марковић

Горњи Милановац, Рудник

Гостинска кућа
? соба
8 кревет(а)

Цена: 6€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Апартмани Миливоја Марковића 1. категорије налазе се у најлепшем делу Рудника у насељу Мали рај. Располаже са 8 лежаја и то 2 француска лежаја, два дечија кревета, двосед на расклапање по потреби. Засебним улазом за оба апартмана, раздвојена купатила са туш кабинама, чајним кухињама, дневним боравком. Апартмани поседују климу и парно грејање. Комплетан амбијент је уређен у етно стилу са предивним погледом са тераса оба апартмана одакле може да се види црква Светог Ђорђа, осети чист планински ваздух са мирисом четинара, јер је Рудник проглашен ваздушном бањом пре 80 година. Љубазни домаћини нуде преноћиште током целе године а пружају гостима могућност самосталног припремања хране. Такође, домаћин нуди превоз за обилазак знаменитости Рудника а у летњем периоду до базена у Љигу и Горњем Милановцу. Цена преноћишта по особи у летњем периоду 600 динара, у зимском 700 а за једнодневни боравак преноћишта цена по договору. Деца предшколског узраста не плаћају. У време верских и државних празника цена преноћишта се не мења.

Опремљеност
ТВ
Клима
Централно грејање
Кухиња
У близини
Планина
Верски објекат
Историјски локалитет
Затворени базен
Отворени базен
Спортски терен
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
6
Ноћење (по особи)
Напомена
Цена по дану је 1000 динара, за два и више ноћења цена је 700 динара по особи
Дестинације

Локација

300м од центра варошице Рудник.

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Milica
05.08.2019

Apartmani su savremeno opremljeni. Domacini su nam uvek izlazili u susret I pomagali. Prodavnica je na 5 minituta. Pored apartmana prolaze lake planinarske staze koje su dostupne svim uzrastima. Nedaleko je I arheoloski lokalitet I sva tri vrha Rudnika. Preporucujem da ostanete vise dana kako biste videli sve lepote ove planine.

Olivera
29.07.2019

Ovo je mesto koje posetite jednom, a onda mu se vraćate kad god imate vremena. U Malom raju se osećam kao kod kuće, a to je najbolja preporuka.

Слични смештаји

Рудник Звезда

Рудник Звезда

25€/апартман

Горњи Милановац, Рудник

Апартмани Зорице Отовић

Апартмани Зорице Отовић

7€/ноћење

Горњи Милановац, Рудник

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image