Контакт са власником

Апартмани Рожанство

Чајетина, Рожанство

Апартмани
? соба
23 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 0€/апартман

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Апартмани Рожанство су И категорије - 4 звездице и налазе се у центру села Рожанства, на 15км од центра Златибора, на путу према Сирогојну. Пространи апартмани су изузетно удобни, са комплетно опремљеном кухињом и погодни за породични одмор или боравак спортских екипа. Туристичка организација Златибор је апартмане у Рожанству прогласила за најбоље издаваоце у 2010. години. 
 
Апартмани у Рожанству имају следеће површину, структуру и капацитете - Апартман бр. 1 има 45 м2 и двособан је, од чега 1. соба има 2 1 лежаја, 2. соба 1 1, што укупно чини 5 лежаја. Апартман бр.2, је двособан и заузима површину од 45 м2. 1. соба има 2 1 лежаја, 2. соба 1 1, што укупно чини 5 лежаја. Апартман бр. 3 је двособан, површине 37 м2, у коме 1. соба има 2 лежаја, 2. соба има 2 лежаја, што укупно чини 4 лежаја. Апартман бр.4 је трособан и заузима површину од 70 м2. 1.соба има 2 1 лежај, 2. соба 3 1 лежај, 3. соба 1 1 лежај, што укупно чини 9 лежаја. Апартмани и централни хол површине 70м2 су опремљени са ЛЦД ТВ и ДВД плаyером. 
Опремљеност
ТВ
Кућни љубимци
Централно грејање
Помоћни лежај
Кухиња
Игралиште
Стони тенис
У близини
Планина
Река
Језеро
Бања
Затворени базен
Спортски терен
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
Услуга само на упит

Локација

Рожанство је сликовито село златиборског краја, на надморској висини од око 870 метара, са око 450 становника који се углавном баве пољоприредом. Село Рожанство највероватније носи име по старословенском називу "рођења" и удаљено је 16 км од центра Златибора, на путу за Сирогојно. Становници Рожа

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.7172, 19.8303

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Вирића воденица

Вирића воденица

15€/полупансион

Чајетина, Крива река

Домаћинство Меловић

Домаћинство Меловић

12€/ноћење

Чајетина, Рожанство

Бохемиа Центар

Бохемиа Центар

35€/апартман

Чајетина, Златибор

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image