Контакт са власником

Брвнаре Јелички бисери Гуча

Лучани, Гуча

Tуристички комплекс
? соба
8 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 0€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Етно брвнаре "Јелички бисери" се налазе на обромцима планине Јелице на 340м надморске висине. Овај етно комплекс је смштен у самом срцу престонице трубе- Гуче. Комплекс, за сада, чине две етно кућице. Свака од њих располаже са два лежаја, засебним купатилом и терасом. У плану је проширење комплекса.

Цена лежаја по особи је 7€, док за време сабора трубача цена лежаја износи 25€ по особи.

Реч о Гучи:

Гуча је градско насеље у општини Лучани. Налази се у средишњем делу општине и шире предеоне целине Драгачево. Смештена је у подножју планине Јелице, а кроз насеље протиче река Бјелица. Према попису становништва из 2002. године има око 2000 становника. Заузима површину од 1,2км2. Савременим саобраћајницама Гуча “излази” на све 4 стране света: за Београд преко Чачка (директна аутобуска веза), за Краљево (преко Каоне), за Ивањицу (преко Котраже), за Ариље (преко Краварице). У варошици се налази, Дом културе (Центар за културу и спорт општине Лучани у Гучи), пошта, банке, мењачнице, МУП, основна и средња школа, вртић, дом здравља, болница, пијаца, бензинске пумпе, продавнице, бутици, спортски терени, олимпијски базен, хелиодром.У Гучи још можете видети и цркву посвећену светим арханђелима Михаилу и Гаврилу. Спомеником природе проглашено је стабло липе у црквеној порти старо преко 100 година испод које је одржан и 1. Сабор трубача у Гучи. Ту су и чувени споменик Трубачу (у самом центру Гуче), велелепна ботаничка башта (парк Основне школе). Споменик палим борцима НОР и жртвама фашистичког терора (испред хотела “Златна труба”) и споменик Десимиру Перишићу, победнику на првом Сабору.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Кућни љубимци
Роштиљ
Билијар
У близини
Планина
Река
Језеро
Верски објекат
Историјски локалитет
Бања
Затворени базен
Спортски терен
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
Услуга само на упит
Дестинације

Локација

Етно комплекс се налази у Гучи, на само 10 минута пешке од центра вароши. Од Чачка је удаљен 20 км, док је од Београда удаљен 160км.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43, 20

Утисци и оцене

Olivera
29.07.2019

Uplatili tri noćenja, posle prve noći napustili objekat, mislim da je sve jasno.

Слични смештаји

Вила Бреза

Вила Бреза

7€/ноћење

Горњи Милановац, Мајдан

Брвнара Глишовић

Брвнара Глишовић

35€/најам објекта

Горњи Милановац, Велереч

Недића домаћинство

Недића домаћинство

0€/ноћење

Горњи Милановац, Угриновци

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image