Контакт са власником

Домаћинство Меловић

Чајетина, Рожанство

Пансион
3 соба
11 кревет(а)

Цена: 12€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Доста Вам је градске буке, саобраћајне гужве и хаоса? Желите одмор, мало мира, уживања у мирису боровине, жубору кривудавих планинских потока и укусу праве, здраве сеоске хране? Добро дошли у Рожанство (или боље реци "Божанство"); засеок Утробе, као што му име каже, центар је те лепоте. И стигли сте у домаћинство Мелови. Топао поздрав сељана западне Србије, као и величанствен пејзаж, већ на самом почетку увериће Вас да сте крочили на Еден, земаљски рај. Сеоска идила употпуњена урбаним детаљима учиниће да Вам ништа не недостаје: прошетаћете пашњацима, упознати са домаћим животињама и најразличитијим сеоским радовима, а онда брћнути у базену и истегнути на удобним лежаљкама док Ваша деца весело граје на прелепом игралишту, "паркицу" у етно стилу. Тако изгладнели поцастицете се специјалитетима златиборског краја: кајмаком, сиром, пршутом, поврцем из нетакнуте природе. Ова богата трпеза крепи тело, али и душу. Домаћинство Меловић Вам нуди неку од три собе са купатилом или два апартмана, а удобност кревета и свеж планински ваздух гарантују Вам добар сан. Науживацете се у погледу и мирису нашег расцветалог дворишта за које смо награђени "Златним бором". Растеретиће Вас риболов у Рзаву или Приштавици, на чијој је десној обали тајанствена Стопића пећина. Зими је незаобилазно скијање на Златибору, који је од нас удаљен свега петнаестак километара. Све то чиниће Ваш одмор незаборавним. Уверени смо да ћете пожелети да се вратите у наш крај и наредне године. Ми ћемо Вас чекати, похађати и даље курсеве из руралног туризма, ићи у корак са трендовима, надограђивати и знање и имање како бисте Ви увек били задовољни, одлазили од нас са осмехом, а враћали се са још већим.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Централно грејање
ТА грејање
Ложи се у соби
Домаће животиње
Помоћни лежај
Кухиња
Отворени базен
Игралиште
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
У близини
Планина
Zlatibor, Tara
Река
Pristavica,Rzav
Језеро
Ribničko,Uvac
Верски објекат
Историјски локалитет
Бања
Отворени базен
Спортски терен
Камп
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Огледна фарма
Структура смештаја
Број соба
3
апартмани
Цене
12
Ноћење (по особи)
17
Ноћење са доручком
22
Полупансион
26
Пун пансион
30
Апартман
10
Ручак за груп. дневне посете
Напомена
Деца од 2год до 12 плацају 50%

Локација

Домаћинство Меловић се налази на Златиборском селу Рожанство удаљено од центра Златибора 17 километара.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.726906, 19.857976

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Апартмани Рожанство

Апартмани Рожанство

0€/апартман

Чајетина, Рожанство

Златибор апартмани Марјановиц

Златибор апартмани Марјановиц

15€/апартман

Чајетина, Златибор

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image