Контакт са власником

Домаћинство Шеклер

Краљево, Рудно, Голија

Брвнарe и вајати
? соба
24 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 6€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Сеоски туризам - Село Рудно на Голији - Домаћинство Шеклер Рудно – ваздушна бања са надморском висином од 1100 м., налази се измедју два предивна манастира: манастира Студенице (основан је крајем 12. века као главна Задужбина родоначелника династије Немањића, Стефана Немање.) и манастира Градац (подигнут је 1268. године а задужбина је Јелене Анжујске, жене краља Уроша.) на обронцима планине Радочело и северно је подгорје планине Голије (планина под заштитом УНЕСЦО-а), где је један од центара парка природе Голија и природног резервата Голија – Студеница. Рудњанска висораван - испресецана бројним кристално чистим рекама и потоцима, са обиљем шума, зеленила и нетакнуте природе, природним знаменитостима, споменицима културе и здравом храном представља праву оазу за туристе. Јединствен спој прошлог и садашњег времена привлачи сваког посетиоца и води га у незаборавну пустоловину. Рудно плени лепотом природе и разноликошћу пејзажа, густим шумама које се понегде прекину ливадама и пропланцима. Топлина и живост планинског места, једноставност људи, живописна атмосфера и драж исконских традиција разлози су зашто се гости увек изнова враћају и уживају у овом крају. Ово је крај који можете доживети свим осећањима. Обасјани првим зраком сунца, док вас милује лагани поветарац, уживајте у лепоти природе која се буди. Домаћа храна припремљена с душом, срцем и много маште са специјалитетима краја : рудњански сир, кајмак и производима од хељде (хлеб, пита, качамак, палачинке...), пружају незабораван гастрономски доживљај. Домаћинство поседује етно ресторан, собе и брвнаре са четири апартмана Ресторан ’’ Бели Багрем’’ урађен у етно стилу са прелепом терасом, капацитета преко 100 места. Препоручујемо етно доручак: сир, кајмак, качамак од хељде и домаће кисело млеко. Собе за издавање су у склопу куће са посебним улазом: две двокреветне и једна трокреветна соба, дневна соба и купатило. Прва брвнара, урађена од нове чамове грађе, има два апартмана (петокреветни апартмани). Сваки апартман има две спаваће собе: једна са француским лежајем и друга са три лежаја. У апартману такође постоји купатило, комплетна кухиња, трпезарија и дневна соба са телевизором. Друга и трећа брвнара, урађена је од старих брвана, имају дневну собу, једну спаваћу собу са по два лежаја и купатило.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Кућни љубимци
Централно грејање
Ложи се у соби
Домаће животиње
Помоћни лежај
Кухиња
Отворени базен
Ресторан
Игралиште
Роштиљ
У близини
Планина
Река
Верски објекат
Историјски локалитет
Спортски терен
Камп
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
6
Ноћење (по особи)
8
Ноћење са доручком
11
Полупансион
16
Пун пансион
20
Апартман
5
Ручак за груп. дневне посете
Дестинације

Локација

До Рудна можете доћи на два начина: први је из правца манастира Градац (11 км асфалтни пут) а други је из правца манастира Студенице (15 км добар макадам), оба пута излазе на магистрални пут Краљево – Рашка. До Краљева из Београда можете доћи Ибарско магистралом или ауто-путом (Београд – Баточина

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.414712, 20.483236

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Вила Селена

Вила Селена

35€/апартман

Краљево, Рудно, Голија

Вила Милена

Вила Милена

0€/ноћење

Краљево, Рудно, Голија

Бисер Лопатнице

Бисер Лопатнице

12€/ноћење

Краљево, Лопатница

Вила Маја Рудно

Вила Маја Рудно

40€/најам објекта

Краљево, Рудно, Голија

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image