Контакт са власником

Еко имање Глоговац

Крагујевац, Каменица

Сеоско домаћинство
1 соба
9 кревет(а)

Цена: 13€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

У оази мира, у срцу Шумадије налази се село Каменица. Село је смештено између планине Рудник и речица Каменице и Груже. Ушушкано у мору зеленила, ливада и шума налази се засеок Глоговац по коме је наш туристичко-рекреативни комплекс добио име.

 

На преуређеном сеоском домаћинству са објектима грађеним искључиво еколошким материјалима, на плодној гружанској земљи пружамо услуге активног туризма, еколошки здраву храну, атмосферу пуну мира и релаксације, преко 12 врста масаже, сауну на дрва...

 

Професионално обучени водичи кроз природу, мајстори у спремању јела из природе откриће вам нове димензије у кулинарству. Јела спремљена на традиционални начин, вегетаријанска, макробиотичка и веганска јела уз ваше пуно учешче. Сва јела су од еколошки чистих намирница, одгајених на потпуно природан начин, без хербицида, пестицида и вештачких ђубрива.

 

Потрудили смо се да спојимо све оно што смо сматрали интересантним за људе који су спремни за авантуру, дружење, људе који желе да науче нешто ново на начин који излази из стереотипа сеоског туризма. Дођите да доживите нешто о чему ћете причати и чега ћете се сећати.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Клима
ТА грејање
Домаће животиње
Помоћни лежај
Кухиња
Игралиште
Сауна
Масажа
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
Етно ресторан
Организација догађаја
У близини
Планина
Rudnik
Река
Kamenica
Језеро
Gruza
Верски објекат
Vracevsnica i drugi
Историјски локалитет
Boracki Krs
Бања
Gornja Trepca
Спортски терен
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
2
2-креветне
3
3-креветне
1
апартмани
Цене
13
Ноћење (по особи)
17
Ноћење са доручком
23
Полупансион
29
Пун пансион
11
Ручак за груп. дневне посете
Дестинације

Локација

Тачно на средини регионалног пута Крагујевац-Горњи Милановац, на обронцима планине рудник у селу Каменици стижете асфалтним путем из правца Крагујевца и Горњег Милановца за око 30 минута. У срцу питоме Шумадије у чистој незагађеној природи смештено је наше домаћинство Глоговац

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.0580906, 20.6570716

Активности

Шта све можете да радите док сте у смештају Еко имање Глоговац

 • Јахање
  Јахање
 • Стоп&Риде
  Уживајте у јахању онолико колико ви одредите
 • Звездано јахање
  Сваки дан крећемо из нашег домаћинства и на крају дана се враћамо у полазну тачку. Рута исцртана на мапи је у облику звезде. Сваки дан бирамо други правац.
 • Јахање понија/коња са опремом за децу
  Авантура за ваше најмлађе. Доживљај који ће сигурно памтити.
 • Изнајмљивање бицикла и квада
  Обиђите Шумадију на точковима
 • Wеллнесс&Спа третмани (додатно се наплаћују)
  Сауна укључује, чист пескир, етерично уље, корисћење туш кабине, коришћење лежаљке. У понуди и различите масаже (Спорткса, Релаx, Антицелулит, целог тела или парциално)

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Јанин рај

Јанин рај

20€/полупансион

Крагујевац, Петровац

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image