Контакт са власником

Етно центар "Топли До"

Пирот, Топли До

Сеоско домаћинство
2 соба
8 кревет(а)

Цена: 8€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Kuća raspolaže sa 8 ležajeva, kupatilom, kuhinjom, terasom i letnjikovcem na reci. 

Опремљеност
ТВ
Паркинг
У близини
Планина
Река
Структура смештаја
Број соба
2
вишекреветне
Цене
8
Ноћење (по особи)

Локација

Село Топли удаљено је 33км или сат времена вожње од Пирота. Налази се најближе од свих села под Миџором (2.169м) у Парку природе Стара планина. Само село је задржало у многоме свој изглед у архитектури од пре 100 година и као такво сигурно представља једно од најаутентичнијих села на Старој планини. На само 7 км од села налази се врх Бабин зуб (1.759 м) и познато скијалиште Јабучко равниште на Старој планини. До села се долази из правца села Темска и пролази се кроз кањон реке Темштице ("Мали Колорадо") засигурно један од најлепших и најатрактивнијих кањона оваквог типа у Србији. Оно по чему се Топли до и његова околина издвајају од осталих старопланинских села јесте богатство водопадима, по много чему јединственим у Србији. Посебна атракција на око 4 км од села, Пиљски водопад - 64 м. На око 8 км од села се налази и други интересантан водопад, Куртулски водопад – 27м.

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Sonja
12.01.2020

Idealno za one koji zele da iskuse sirovu ali ne i surovu prirodu, dok samo seoce vraca u proslost sa svojom autenticnom arhitekturom. Smestaj je funkcionalan, na prelepom mestu uz samu recicu. Ambijent smestaja je takav da dodatno doprinosi dozivljaju netaknute prirode.

Marko
09.07.2019

Predivno je... Zivimo u Svajcarskoj gde je turizam na svim stranama zastupljen, ali ovako lep dozivljaj se nikada ne zaboravlja. tamo gde je sve onako kako je priroda stvorila i sve mirise na prirodu.. Na zalost ostaje nam samo slike da gledamo do sledece prilike.. Marko i Branka

Слични смештаји

Кућа Градашница

Кућа Градашница

35€/апартман

Пирот, Градашница

 Домаћинство Најденов

Домаћинство Најденов

5€/ноћење

Димитровград, Сенокос

Тикин Конак

Тикин Конак

25€/апартман

Пирот, Дојкинци

Апартман Барка

Апартман Барка

0€/ноћење

Пирот, Славиња

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image