Контакт са власником

Етно село Бабина река

Лазаревац, Трбушница

Етно село
? соба
? кревет(а)

Цена: 25€/апартман

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Etno selo Babina reka nalazi se na površini od jednog hektara u lazarevačkoj opštini u selu Trbušnica između Lazarevca (12km) i Aranđelovca (20km). Građeno je u poslednjih 10 godina, a sa radom je počelo juna 2010. Smešteno je na samom kraju sela, izolovano prirodom od svega urbanog. Okružuju ga brda,planine potoci, reka , šume , a na samo 50 metara od objekata za odmor nalazi se jezero. Priroda u punom svom bogatstvu.

Jezero na kome možete pecati, uživati u šetnjama pored njega ili, iz prelepog restorana, (kapaciteta 130 mesta) odmarati posmatrajući odsjaj na njegovoj površini... Pored jezera protiče potok u narodu poznat kao BABINA REKA, po kome je ovaj kompleks i dobio ime.

Ovde je moguće osetiti potpuni mir i tišinu koju retko gde i kada današnji čovek može doživeti. Izuzetna atmosfera za opuštanje i koncentraciju, inspiraciju i odmor. Možete se relaksirati prostim uživanjem u prirodi, branjem pečuraka kojih ima u izobilju, ribolovom, šetnjom ili možete odigrati partiju košarke, malog fudbala ili stonog tenisa. 

Na letnjoj vrućini možete se opustiti u mini bazenu koji se nalazi u samom dvorištu.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Централно грејање
Домаће животиње
Помоћни лежај
Отворени базен
Ресторан
Игралиште
Роштиљ
У близини
Планина
Река
Језеро
Затворени базен
Спортски терен
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
25
Апартман

Локација

Етно село Бабина Река се налази у лазаревачкој општини у склопу села Трбушница, које је на путу између Лазаревца и Аранђеловца(на 12-том километру од Лазаревца и 20-том од Аранђеловца према Лазаревцу). Крај Бабина река је ретко насељен на самом крају села.

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Jasmina
30.07.2019

Etno selo je sve osim etno sela. Došli smo posle podne i ušli u apartman koji je sasvim korektan. Ono što nije u redu je šatorska pevaljka koja zapeva do mraka, kosilica koja bunda od rane zore do večeri i mutavi konobari koji su u fazonu gde me nađe. Ljudi koji su željni mira definitivno treba da zaobiđu ovo mesto. Fokus je na grupnim posetama i proslavama npr. rođendana, sve osim toga ne uklapa im se u koncept pa ako npr. sedite napolju u restoranu konobar vam kaže da morate ući unutra da bi ste poručili palačinku jer vidi oblak u daljini pa možda će kiša. Bili smo gosti za vikend kada važi drugi jelovnik od onog koji vidite pa sve što zatražite dobijete odgovor da nema to sada. Pa za doručak kažu da nemaju kačamak, jaja i kopačev doručak već vam pokažu vikend meni sa ponudom roštilja. Dobićete ako budete uporni i odete do šanka da popričate sa nekoliko njih. Reči poput 'dobar dan, izvolite, hvala' apsolutno su im nepoznate. Niko ni da dočeka ni da isprati. Priroda je lepa i sve ono što ne zavisi od zaposlenih je u redu. Staza za šetanje i neku dužu šetnju ne postoji, sve je u sklopu kompleksa koji se obiđe za oko pola sata

Слични смештаји

Домаћинство Вујновић

Домаћинство Вујновић

11€/ноћење са дор.

Лазаревац, Дрен

Рашино село

Рашино село

0€/ноћење

Лазаревац, Рудовци

Зорнића кућа

Зорнића кућа

15€/ноћење

Барајево, Баћевац

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image