Гордана Лазаревић

Крагујевац, Чумић

Сеоско домаћинство
Пољоприв./занатски производи

Традиционални произвођачи

За додатне информације у вези пољопривредних и/или занатских производа потребно је да директно контактирате домаћинство/произвођача.

Опис производа

Данас на тржишту можете наћи пуно произвођача џемова, сокова и пекмеза. Сви су сласни и лепо упаковани. Зашто би сад у мору таквих ви изабрали баш нас? Прво ми смо породични произвођачи. Правимо мале количине. Као за себе када остављамо зимницу, само што те мале количине које имамо брзо распродамо. Наши сокови и џемови су 100% природни. Без додатних конзерванаса и вештачких адитива. Имамо своје воћњаке, али само 5% најпробранијег воће користимо за прераду. Такорећи добијате цеђени квалитет. Шљиве, вишње, кајсије, брескве, сокови од нане, зове...производа је много. Ви изаберите шта вам се свиђа а ми шаљемо на кућну адресу. Остаје вам само да намажете једну домаћинску кришку уз шољу млека и да се у потпуности вратите у оне добре старе дане.

Локација

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.14915, 20.79896

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

У близини

Јанин рај

Јанин рај

20€/полупансион

Крагујевац, Петровац

Воденица Цицић

Воденица Цицић

0€/ноћење

Крагујевац, Страгари

Сузана Горјанац

Сузана Горјанац

0€/ноћење

Крагујевац, Крагујевац

Image Image Image Image Image Image