Контакт са власником

Каштел Маријета

Вршац, Вршац

Гостинска кућа
6 соба
12 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 25€/ноћење са дор.

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Каштел Маријета се налази у ушушканом месташцу Шушара у самом срцу резервата природе Делиблатска пешчара у Банату. Ако уживате у природи бићете фасцинирани нетакнутом лепотом предивних пејзажа. Наша чаробна пешчара уме да очара срце и душу.

Каштел Маријета је љубав на први поглед. Боравак у раскошном амбијенту банатске ладањске куће оплемењеном сјајном колекцијом уметничких слика и предмета је незабораван доживљај и позив на својеврсно уметничко путовање.

Са имања крећу стазе за шетњу или вожњу бициклима које воде до делова парка посебне лепоте (Загајичка брда, Думача, Корна, Лабудово окно). У околини су реке Караш и Нера, канал Дунав Тиса Дунав, праисторијско налазиште у Дупљаји, барокни град Вршац и Бела Црква са дивним језерима.

У Каштелу Маријети спаваће собе на спрату су лепе, светле и свака са купатилом. Велики салон, трпезарија, трем и кухиња у приземљу су заједнички простор за госте. Ту се одржавају семинари, прославе и презентације. Двориште је слободан простор за окупљања на отвореном. У Каштелу служимо најбоље локалне производе, а понуду хране и пића можемо прилагодити Вашим потребама и жељама (вегетаријански, вегански мени и сл.). 

 

Опремљеност
Интернет
ТВ
Клима
Кућни љубимци
Централно грејање
Помоћни лежај
Кухиња
Ресторан
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
Организација догађаја
У близини
Река
Nera, Karas, kanal DTD
Језеро
Belocrkvanska jezera
Верски објекат
manastir Mesić
Историјски локалитет
Dupljaja
Затворени базен
Отворени базен
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
6
2-креветне
Цене
20
Ноћење (по особи)
25
Ноћење са доручком
35
Полупансион
40
Пун пансион
20
Ручак за груп. дневне посете
Напомена
Деца од 4-7 год: 8€ Од 7-10 год: 15€

Локација

Насеље Шушара је удаљена 88 км од Београда магистралним путем Е-70 Београд – Вршац, а од Вршца 28 км тј. од Беле Цркве 40 км.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.9327477, 21.1397225

Активности

Шта све можете да радите док сте у смештају Каштел Маријета

  • Обилазак Специјалног резервата природе Делиблатска Пешчара
    И посебно локалитета Думаче, Загајичких брда, Рошијане, Црног врха и Фламунде
  • Изнајмљивање бицикала
    Бициклистичке туре
  • Оријентиринг и пешачке туре
    По Делиблатској пешчари

Утисци и оцене

mirjana
01.12.2019

Protekli vikend (30.11.-01.12.) suprug i ja proveli smo u Kastelu Marijeta. Izuzetan objekat, spoj tradicionalne arhitekture i predivnog interijera sa umetničkim slikama i istocnjackom dekoracijom, savršen izbor knjiga i muzike, uz to domaćinska atmosfera, odlična hrana i udobne sobe, potpuno nas je izmestilo u neku drugu dimenziju. Uz to predivni predeli Deliblatske pesčare, idealni za laganu šetnju učinili su ovaj vikend nezaboravnim. Uživali smo u svakom trenutku provedenom u Kastelu i sigurno ćemo doći da uživamo u nekom drugom godišnjem dobu.
Veliko hvala našim domaćinima!

Drinka
25.12.2019

Kastel Marijeta: izvanredni domaćini; sjajan smeštaj; retko zanimljiva kuća prepuna jedinstvenih predmeta azijske kulture; super hrana (naročito pileći paprikaš i makovnjača, ali i sve ostalo); savršena tišina, u kojoj probrana muzika posebno lepo zvuči. Divan pejzaž Peščare, vazduh kakav su stanovnici gradova odavno zaboravili, široko nebo. Za svaku preporuku! Hvala domaćinima Vesni i Draganu i domaćici Mariji! Do viđenja!

Слични смештаји

Шумска кућа Сандy Делиблатска пешчара

Шумска кућа Сандy Делиблатска пешчара

30€/апартман

Алибунар, Делиблатска пешчара

Шумска кућа Атина

Шумска кућа Атина

40€/најам објекта

Алибунар, Делиблатска пешчара

Апартмани Ђорђевић

Апартмани Ђорђевић

0€/апартман

Ковачица, Ковачица

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image