Контакт са власником

Јанин рај

Крагујевац, Петровац

Сеоско домаћинство
? соба
7 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 20€/полупансион

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Домаћинство Јанин рај поседује једну једнокреветну, једну двокреветну и једну четворокреветну собу, у објекту саграђеном од природних материјала (дрво, камен и цигла), у архитектонском стилу карактеристичном за шумадијско поднебље. Пространо и лепо двориште употпуњују летњиковац и етно ресторан. 

Туристи могу да добију услугу ноћења са доручком, полупансиона и пуног пансиона. Сва храна, укључујући и зимницу произведена је у органској башти, без употребе пестицида и вештачких ђубрива, под стручним надзором. 

Двориште породице Цветковић је проглашено за најлепше парк двориште на подручју Крагујевца и Централне Србије 2014. године. Титула најлепшег дворишта региона Цветковићима је припала и 2015. године. Посетиоци могу да уживају у ватромету боја и мириса мушкатли, драгољуба, зачинског биља, украсних папричица и чери парадајза, домаћих чајева и других биљака.  Домаћини се баве сточарством и имају фарму коза. У оквиру домаћинства је и мини зоо врт. 

Опремљеност
Интернет
ТВ
Кућни љубимци
ТА грејање
Домаће животиње
Помоћни лежај
Ресторан
Игралиште
У близини
Историјски локалитет
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
12
Ноћење (по особи)
15
Ноћење са доручком
20
Полупансион
25
Пун пансион
8
Ручак за груп. дневне посете
Дестинације

Локација

Домаћинство породице Цветковић налази се на 5 километра од центра Крагујевца, у селу Петровац и удаљено је 150 метара од асфалтног пута.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.06268, 20.923

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image