Контакт са власником

Лозањска тераса

Горњи Милановац, Лозањ

Сеоско домаћинство
4 соба
12 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 21€/полупансион

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

У срцу Шумадије на падинама Сувобора, недалеко од врха Рајац, а далеко од градске буке и вреве, ушушкало се село Лозањ. Простире се на површини од 900 хектара, на надморској висини од 400 до 500 метара. Налази се на 20 километара северозападно од Горњег Милановца. “Пионири” сеоског туризма у Лозњу, Радојковићи, спадају међу такозване “староседеоце” села. Са првим годинама деветнаестог века, Радојковићи се први пут помињу у тефтерима тадашње Рудничке нахије, а затим и у званичним пописима ослободјене Србије 1862. Пољопривредно домаћинство Радомира и Косе Радојковић претрпело је последњих година мање измене у структури и садржајима захваљујући идејама и иницијативи најмладје ћерке Зорице, чиме је постало спремно да гостима поред мирног окружења и укусних оброка, понуди још неки ужитак више. Не велика, али лако препознатљива тераса Радојковића у долини речице Динчине, адаптирана је уз стару породичну кућу, а како комшије и пријатељи кажу, улепшала је само село. 

Опремљеност
Интернет
ТВ
Кућни љубимци
Централно грејање
ТА грејање
Ложи се у соби
Домаће животиње
Кухиња
Отворени базен
Ресторан
Роштиљ
Организација догађаја
У близини
Планина
Rajac, Suvobor, Ravna Gora, Rudnik
Река
Dičina
Верски објекат
Manastri Savinac i Vraćevšnica
Историјски локалитет
Takovo, Ravna Gora
Бања
Ovčar Banja, Atomska Banja, Banja Vrujci
Затворени базен
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Огледна фарма
Структура смештаја
Број соба
2
3-креветне
2
вишекреветне
Цене
16
Ноћење са доручком
21
Полупансион
25
Пун пансион
10
Ручак за груп. дневне посете
Напомена
У цену изабране услуге је укључено све (ноћење, оброци, кафа, сок, ракија и боравишна такса).

Локација

До нас воде два пута. Један је из правца Љига преко Рајца и то је препорука за долазак из правца Београда (рецимо од Комбанк Арене до наше куће има 110 километара. Други је из правца Горњег Милановца преко Такова и дужи је за 40 километара ако се иде из Београда.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.079115, 20.28067

Утисци и оцене

Predrag
05.01.2020

Mogu slobodno da kazem "all inclusive" odmor!!! Svaka cast domacinima na usluzi i gostoprimstvu. Hrana je fenomenalna, priroda i okruzenje pravi mali raj... Preporucujem svakome a pogotovo za porodice sa decom. Ovde ce se upoznati sa svim blagodetima prirode, od biljaka do zivotinja (mali domaci zoovrt). Veliki pozdrav za Zoricu i njenu mamu-baka Kosu i vidimo se uskoro opet.

Slobodan
22.08.2019

Pet dana u raju , kratak opis ;-) Tek kad je prosao prvi dan sam shvatio sta je u stvari pravi odmor !!! Mir i tisina ,bazen sa cistom vodom na 3m od apartmana , 3 zdrava domaca i jaka obroka i domacini ljudi.Pravi ljudi , ne oni sto se samo osmehuju na slikama.Domacini, pazili na nas ko da smo im rod rodjeni. Bez nekog preterivanja mogu da kazem najlepsi odmor u poslednjih 10 godina !!! Veliki pozdrav od Lole, Sare, Ljubice i Slobodana !!!

Слични смештаји

Вила Етна

Вила Етна

17€/ноћење са дор.

Горњи Милановац, Угриновци

Рудник Звезда

Рудник Звезда

25€/апартман

Горњи Милановац, Рудник

Етно кућа Завичај

Етно кућа Завичај

10€/ноћење

Горњи Милановац, Трудељ

Апартман Марковић

Апартман Марковић

6€/ноћење

Горњи Милановац, Рудник

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image