Контакт са власником

Планинска кућа ЗВУК ТИШИНЕ - Беочин село

Беочин, Сусек

Викендица
3 соба
4 кревет(а)

Цена: 75€/најам објекта

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Na samom ulazu u Nacionalni park Fruška gora, u neposrednoj blizini Beočinskog manastira, nalazi se planinska kuća za odmor “Zvuk Tišine“. Na placu od oko 2000m2, kroz koji protiče “Ljuti” potok, smeštena je oaza mira za sve ljude kojima je potreban beg iz gradske vreve i gužve u okrilje prirode i tišine!Planinska kuća iz klase GOLIJA, veličine je 93m2 i poseduje dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo sa kadom, hodnik i četiri terase sa predivnim pogledom na šumu, koja je ispred i iza kuće! Smeštajni kapacitet objekta je do 6 osoba, u tri prostorije! Kuća poseduje klima uređaj, a u zimskom periodu grejanje je na struju i na drva, uz predivnu romantičnu peć sa staklenim vratima, kroz koja se vidi vatra! Za pun komoditet i uživanje, na raspolaganju vam je i biblioteka sa preko 50 naslova domaćih i stranih pisaca, kablovska televizija uz besplatan bežični internet u celom objektu i dvorištu i muzički kutak , sa preko 120 CDa najraznovrsnije domaće i strane muzike! Za najmlađe, obezbedili smo i kućicu na drvetu, sa terasom od 16m2 i predivnim pogledom na okolinu! Pored kuće se nalazi objekat sa roštiljem, koji vam je takođe na raspolaganju kao i fontana u kojoj tokom cele godine borave ribice i koja opušta svojim žuborom vode!

Ako ste avanturističkog duha i želite da upotpunosti osetite duh prirode, putem pored manastira naići ćete na raskršće koje vodi do Dumbovačkog vodopada, izletišta Brankovac i rasadnika Nacionalnog parka. Opciono, postoji mogućnost da vam obezbedimo planinske bicikle i da i na taj način istražujete Frušku goru!

312 metara – restoran domaće kuhinje “Beli Čin”

338 metara – Beočinski manastir, zbog čistog I prijatnog vazduha, u nekom momentu bio je bolnica za pulmološke bolesti, jer se nalazi na Ruži vetrova, koji su na istoj putanji I nadmorskoj visini kao i kod Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici!

1057 metara – Prodavnica mešovite robe, radno vreme od 6:00 do 22:00h, svaki dan.


Опремљеност
Интернет
ТВ
Клима
Централно грејање
ТА грејање
Ложи се у соби
Кухиња
Игралиште
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
У близини
Планина
Fruška gora
Река
Dunav
Језеро
Ledinačko jezero
Верски објекат
Beočinski manastir
Бања
Vrdnik
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
2
1-креветне
1
2-креветне
Цене
75
Најам објекта
Напомена
Радни дан 55е, Викенд 75е, Попуст на више дана
Дестинације

Локација

Беочин село, манастирски пут 50

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Етно село у Новом Саду Древна

Етно село у Новом Саду Древна

36€/ноћење

Нови Сад, Нови Сад

Родин салаш

Родин салаш

0€/ноћење

Нови Сад, Футог

Бакина куца на селу

Бакина куца на селу

0€/апартман

Беочин, Сусек

Викендица,брвнара

Викендица,брвнара

50€/најам објекта

Жабаљ, Ливаде

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image