Контакт са власником

Салаш Цаприоло

Бачка Топола, Бачка Топола

Собе
? соба
? кревет(а)

Цена: 0€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Nedaleko od Bačke Topole nalazi se lovački dom i restoran. Ovo mesto pruža uslove za odmor i rekreaciju. Možete šetati oko veštačkog jezera koje je poribljeno egzotičnim ribama, uživati u obilasku mini zoo-vrta šetati kroz vrt sa stogodišnjim dudom koji mnogim posetiocima služi za relaksaciju i okrepljivanje uz domaću dudovaču. Ovaj salašarski ambijent vam pruža i odmor u moderno opremljenim sobama u kojima se nalaze saune, internet konekcija, kablovski TV, kupatilo sa tuš kabinom. U samom objektu dominira drvo i restoran koji može da ugosti 150 osoba je pažljivo rađen kako bi njegova tekstura ostala sačuvana. 

Ljubazno osoblje može vam preporučiti kao specijalitet kuće topoljski srneći paprikaš koji se kuva na tihoj vatri i kom se dodaje džem od pomorandži. Tradicionalna vojvođanska jela se spremaju u zemljanim pećima. Salaš Capriolo može da vam ponudi na svom meniu pizze koje se kao i sva ostala hrana služe na prirodnim drvenim pladnjevima. Uz ove razne specijalitete piju se «barack palinka», kao i crna vina iz Eger varoši ili iz Čo.

Опремљеност
Интернет
Домаће животиње
Ресторан
Игралиште
У близини
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
Услуга само на упит
Дестинације

Локација

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 45.797746, 19.655077

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Стара Моравица

Стара Моравица

45€/апартман

Бачка Топола, Стара Моравица

Вила Боска Палиц

Вила Боска Палиц

15€/ноћење

Суботица, Палић

Рокин салаш

Рокин салаш

0€/ноћење

Суботица, Хајдуково

Салаш Ружа Мајур

Салаш Ружа Мајур

0€/ноћење

Суботица, Бачки виногради

Image Image Image Image