Контакт са власником

Велики Грабовски

Лучани, Гуча

Сеоско домаћинство
? соба
15 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 30€/ноћење са дор.

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Veliki Grabovski se nalazi u blizini Guče (7 km), u selu Grab. Mesto koje odiše netaknutom prirodom, svežim okrepljujućim vazduhom i očuvanom tradicijom srpskog sela. Etno domaćinstvo se nalazi na porodičnom posedu u šumi planine Jelice, na 600m nadmorske visine i sa veličanstvenim pogledom na Guču i čitav kraj bogat zelenilom šume i lepotom planinskih vrhova. Ukratko - pogled od milion dolara! U centralnom delu naselja je etno kafana opremljena drvenim stolovima i ukrašena starim predmetima i poljoprivrednim alatkama, koje su koristili naši preci. U ovom delu je roštilj i mesto za pripremu hrane na krompira na tradicionalni način - sač.

Smeštaj je organizovan u 4 kućicesrpska vajata sa ležajevima pokrivenim tradicionalnim ćilimima, koji mirišu na bosiljak i drugo okolno lekovito bilje, kojem obiluje planina Jelica, stolicom, stolom i furunom, koja se koristi tokom zima. Sadrže i udoban prostor za sedenje, posteljinu i peškire. Poseban doživljaj predstavljaju kupatila koja se sastoje od tuševa u kojima se gosti kupaju u drvenim buradima! Ovde se pripremaju isključivo srpski tradicionalni i pomalo zaboravljeni specijaliteti: proja, kačamak, sir, kajmak, popara, kajgana sa koprivom, gibanica sa sirom ili zeljem, slanina, pršuta, pasulj, sarmice, raznovrsne sveze salate, svadbarski kupus…

Svim gostima su na raspolaganju hidromasažna kada, perionica veša i prodajni automat. U pansionu se mogu iznajmiti bicikli.

Ovo tradicionalno naselje je prava oaza mira, tišine, čistog vazduha, spokoja i prijatnih trenutaka, te je, zahvaljujuci blizini Guče, izuzetno pogodno za smeštaj tokom čuvanog Sabora trubača, kao i u drugim terminima. Kapacitet celog kompleksa je za 20 osoba.

Опремљеност
Кућни љубимци
Ложи се у соби
Помоћни лежај
Кухиња
Ресторан
Ђакузи
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
У близини
Планина
Jelica
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
4
апартмани
Цене
30
Ноћење са доручком
Дестинације

Локација

У селу Граб, на 7 км од Гуче

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.83605, 20.286437

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Рудник Звезда

Рудник Звезда

5€/ноћење

Горњи Милановац, Рудник

Оаза мира и тишине

Оаза мира и тишине

0€/апартман

Ивањица, Катићи

Брвнаре Јелички бисери Гуча

Брвнаре Јелички бисери Гуча

0€/ноћење

Лучани, Гуча

Апартмани Гуча

Апартмани Гуча

0€/ноћење

Лучани, Гуча

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image