Контакт са власником

Вила Бор

Књажевац, Црни Врх

Преноћиште
1 соба
5 кревет(а)

Цена: 11€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Налазимо се у атару села Црни Врх, на прелепој Старој планини, 4 км од прве четвороседне жичаре на Коњарнику, 13 км од Планинарског дома испод стене Бабин Зуб, а на само 200м постоји и један диван ресторан “Ждрма“. Стојимо на располагању током свих 12 месеци годишње, а уз веома приступачне цене овде ћете уживати у сјајним условима, било на лаганом и опуштеном летњем одмору или свим чаролијама на снегу које зима носи са собом. За све који нас посете својим колима обезебеђен је паркинг простор испред саме виле.
У понуди имамо овај велики и комфорни апартман где савршене услове за смештај могу наћи мање породице, мање групе скијаша, као и сви они које желе мир и тишину на свом одмору.Поред удодних кревета, једног брачног и два лежаја на спрат, апартман има и добро опремљену кухињу за припрему лаганих јела и напитака, а за ручкове на располагању вам је оближњи ресторан Ждрма. Саставни део апартмана је и трпезарија са столом и столицама, као и купатило са тушем. Током зимских месеци овде беспрекорно ради парно грејање, па ће температура бити угодна и пријатна, а у тренуцима одмора и доколице можете гледати и неки од канала на ТВ-у. А за потпуни ужитак ту је и бежична Њи-Фи конекција.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Централно грејање
Кухиња
Паркинг
У близини
Планина
Babin zub
Река
Crnovrška reka
Верски објекат
Crkva Svetog Ilije
Структура смештаја
Број соба
1
апартмани
Цене
11
Ноћење (по особи)

Локација

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.405518, 22.5787328

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

СтаропланинСки Апартмани

СтаропланинСки Апартмани

50€/апартман

Књажевац, Црни Врх

Планински дом Шум

Планински дом Шум

20€/ноћење

Књажевац, Црни Врх

Вила Мика

Вила Мика

10€/ноћење

Књажевац, Црни Врх

Вила Идила

Вила Идила

10€/ноћење

Књажевац, Црни Врх

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image