Контакт са власником

Вила Симић

Крушевац, Рибарска Бања

Сеоско домаћинство
? соба
12 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 5€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Добродошли у једну од најстаријих српских Бања, Краљевску Рибарску Бању.
 
У Непосредној близини Рибарске Бање, на неких 500 - 600 метара од центра, налази се и наше сеоско домаћинство – смештај СИМИЋ. Већ 10-ак година смештај Симић своје смештајне капацитете нуди  на коришћење гостима Рибарске Бање. Сваке године се трудимо да урадимо нешто ново, да нешто ново и научимо како би смештај наших гостију био што комфорнији а они се осећали што пријатније. Наши тренутни смештајни  капацитети  су  6 соба са по два лежаја,  а у скорије време у понуди ће се наћи и неколико апартмана. Собе су двокреветне са кабловском телевизијом и интернетом, са заједничким купатилом.  У нашем смештају на располагању су Вам две кухиње са замрзивачем, електричним споретима, фрижидерима, микроталасном, тостером и осталим електричним апаратима, као и свим посуђем. Оно што од првог дана себи постављамо као императив је висок ниво хигијене. Гостиима је  у нашем смештају на располагању наша постељина, пешкири , као и 24х дневно топле воде. Вила “Симиц” поседује и свој бунар  чиме је предупређен потенцијални проблем у случају нестанка воде са водоводне мреже.  Поседујемо  и велико двориште погодно за паркирање возила, богато травнатим површинама погодним за играње деце и одмарање у поподневним часовима. Уколико гости не поседује свој ауто могућ  је превоз до лечилишта.
 
Опремљеност
Интернет
ТВ
Кућни љубимци
ТА грејање
Домаће животиње
Помоћни лежај
Кухиња
Роштиљ
У близини
Планина
Река
Верски објекат
Бања
Затворени базен
Отворени базен
Спортски терен
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
5
Ноћење (по особи)

Локација

Рибарска Бања се налази на 540 метара надморске висине, у подножју званично најшумовитије планине на Балкану, планине Јастребац, и удаљена је 220 километара од Београда, 45 од Ниша, 35 од Крушевца, 30 од Прокупља и 28 од Алексинца. Рибарску Бању поред богате историје и фантастичне природе кој

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.42528, 21.50694

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Етно-село Латковац

Етно-село Латковац

18€/ноћење

Александровац, Латковац

Апартмани Тадић

Апартмани Тадић

10€/ноћење

Брус, Брзеће

Апартмани Татиц

Апартмани Татиц

0€/ноћење

Брус, Брзеће

Image Image Image Image Image Image Image Image