Контакт са власником

ВИЛА ВИТЕЗОВ МИР

Љубовија, Врхпоље

Вила
5 соба
14 кревет(а)

Цена: 10€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

       Vila Vitezov Mir locirana je u lepom mestu Vrhpolje, a namenjena je svakome ko ima potrebu da pobegne od gradske gužve i da nađe svoj mir pored reke kakva je Drina, jedne od najlepših u čitavoj Srbiji. Svako ko je dolazio na Drinu uvek joj se vracao.

          Smeštena je na samoj obali reke Drine u blizini poznatog etno sela Vrhpolje, na putu od Ljubovije prema Bajinoj Bašti do koje posetioci iz Beograda i Vojvodine lako i brzo mogu doći preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika.

          Sa kapacitetom od 14 ležaja, Vila Vitezov Mir gostima nudi 5 soba (1/2 i 4/3). Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i TV. Prostrane i ugodne zajedničke prostorije, kao i zajednička kuhinja koja je posetiocima uvek na raspolaganju, upotpunjuje ponudu i pruža dodatne mogućnosti za odmor i druženje. Ali, ukoliko ne želite da se u kompletno opremljenoj kuhinji zamarate spremanjem hrane, preporučujemo Vam restoran domaće kuhinje „Hajdučki konak“, u centru etno sela Vrhopolje, udaljen 50 metara.

          Ljubitelji prirode i pecanja uživaće u živopisnom ambijentu kojim je Vila Vitezov Mir okružena. Ribolovci mogu pecati sa jedne od terasa objekta, gornje – velike, površine 70m2 i donje terase koja je u ravni reke. Ukoliko ne želite da oprobate svoje ribolovačko umeće na drugim delovima Drine, deo ove lepotice uz koju je smešetana Vila, dovoljno je dubok za pecanje i kupanje, a opet nije brz, pa i najmladji gosti Vile Vitezov Mir mogu da uživaju u plivanju, a njihovi roditelji ne strepe za sigurnost svoje dece.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Централно грејање
Кухиња
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
Етно ресторан
Организација догађаја
У близини
Планина
Bobija
Река
Drina
Историјски локалитет
Soko grad
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
1
2-креветне
4
3-креветне
Цене
10
Ноћење (по особи)
Дестинације

Локација

Село Врхпоље - Љубовија

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.14116560063745, 19.42683219909668

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Вила Зеленика

Вила Зеленика

8€/ноћење

Љубовија, Врхпоље

Вајати Зорана Савића

Вајати Зорана Савића

8€/ноћење

Љубовија, Поднемић

Етно село Врхпоље

Етно село Врхпоље

12€/ноћење

Љубовија, Врхпоље

Апартмани "Капетана лука"

Апартмани "Капетана лука"

50€/апартман

Љубовија, Врхпоље

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image