Контакт са власником

Вила Зеленика

Љубовија, Врхпоље

Вила
? соба
14 кревет(а)

Цена: 8€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Вила Зеленика располаже са 5 соба са укупним капацитетом од 14 лежаја. Свака соба поседује засебно купатило и ТВ, а свим гостима виле су на располагању заједничка кухиња, као и заједничке просторије за одмор и дружење. Кухиња је комплетно опремљена, али ако не желите да се замарате спремањем хране, препоручујемо Вам ресторан домаће кухиње “Хајдучки конак”, који се налази 50м од виле, у оквиру етно села Врхпоље. Такође, ако желите, можете уплатити пун или полу пансион у поменутом ресторану. Ако сте љубитељ природе и пецања, уживаћете у живописном амбијенту у којем се Вила Зеленика налази. Можете чак пецати директно са тераса објекта, ако не желите да идете на неке друге локације. Кућа поседује две терасе, горњу – велику површине 70м2 и доњу терасу која је у равни реке. Део Дрине испед објекта је довољно дубок за пецање и купање, а опет није брз, што је даје могућност и најмлађим гостима Виле Зеленика да уживају у купању, а да њихови родитељи не стрепе за њихову сигурност. На располагању Вам је и чамац за 8 особа са мотором. Ако имате искуства у вожњи чамца, радо ћемо Вам га уступити да истражујете и упознате све лепоте које Дрина има да понуди. Оне, који сматрају да нису довољно искусни да управљају чамцем, радо ће неко од домаћина из Виле Зеленика, одвести пар километара узводно, показати најбоља места за пецање или најлепше локалне плаже.

Опремљеност
ТВ
Помоћни лежај
Кухиња
Роштиљ
У близини
Планина
Река
Верски објекат
Историјски локалитет
Камп
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
8
Ноћење (по особи)
Дестинације

Локација

Најкраћи пут из Београда је преко Ваљева до Љубовије (159 км). Из Београда и Војводине се може доћи и преко Шапца, Лознице и Малог Зворника. До етно села се стиже и из правца Ужица (70 км), преко Кадињаче до Рогачице и онда дринском магистралом до Врхпоља. ГПС Кординате: 44° 8'27.52"Н 19°25'37.

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Вајати Зорана Савића

Вајати Зорана Савића

8€/ноћење

Љубовија, Поднемић

Кућа у Читлуку

Кућа у Читлуку

5€/ноћење

Љубовија, Читлук

Етно село Врхпоље

Етно село Врхпоље

12€/ноћење

Љубовија, Врхпоље

Image Image Image Image Image Image Image Image