Контакт са власником

Златиборски Катуни

Чајетина, Златибор

Брвнарe и вајати
? соба
6 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 30€/најам објекта

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Катун је аутентична, дрвена, златиборска кућа. Катуни су се вековима, у златиборском крају, градили од столоваша, борова старих сто и више година, како би одолели оштрим временским условима. Наш катун је модерно опремљена кућа прилагођена потребама савременог човека. Дневни боравак са улазним ходником је простран и пријатан за дружење са породицом и пријатељима. Простор у коме владају природни материјали, дрво, камен, кожа и ковано гвожђе одишу топлином и посебним мирисима. Удобна угаона гарнитура са које се поглед пружа на ватру у камину и телевизор, може се развући и претворити у додатни кревет за две особе. Ватра у пећи, у хладним зимским ноћима пуцкета и ствара незабораван амбијент. Кућа је опремљена и мермерним плочама, за госте којима више одговара овакав начин грејања. Кухиња која је опремљена свим потребним елементима и судовима.Трпезаријски сто окупља породицу и пријатеље, а ако се на њега изнесу златиборски специјалитети, загарантован је добар провод и задовољење свих чула. Купатило је модерно, са свим потребним елементима. Степениште води на галерију, посебну просторију за спавање и одмор. Садржи два стандардна и један брачни кревет. Простора за одлагање ствари има довољно. Прозори у крову, омогућавају добро осветљење, али и леп поглед на златиборске брегове. Трем који се пружа са две стране куће, омиљено је место боравка, посебно у летњем периоду. Са њега се пружа поглед на Рибничко језеро, ски стазе на Торнику и златиборске пропланке и брда. Ветар увек ћарлија, а поред мириса борова, којима је кућа окружена, у ваздуху се, често може осетити мирис мора који собом носи ,,Ружа ветрова“. Пространо, оградјено, двориште пружа мир и сигурност родитељима мале деце као и власницима кућних љубимаца. Врата наше куће су увек отворена драгом госту!

Опремљеност
ТВ
Кућни љубимци
ТА грејање
Ложи се у соби
Помоћни лежај
Кухиња
Роштиљ
У близини
Планина
Река
Језеро
Верски објекат
Историјски локалитет
Бања
Затворени базен
Отворени базен
Спортски терен
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Огледна фарма
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
30
Најам објекта

Локација

Брвнара се налази уз асфалтни пут, па је смештај доступан током целе године. Имање је окружено прелепом природом, поглед се простире ка врху Торник и Рибничком језеру, који су на дохват руке и до којих се може доћи рекреативно пешице или бициклом. У близини се налази неколико природних извора воде.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.698392, 19.6627

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Вила Чигота Златибор

Вила Чигота Златибор

50€/апартман

Чајетина, Златибор

Коначиште Вила Софија Златибор

Коначиште Вила Софија Златибор

8€/ноћење

Чајетина, Златибор

Апартман Златибор

Апартман Златибор

20€/апартман

Чајетина, Златибор

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image