REZERVIŠI

Zornića kuća

Barajevo, Baćevac

Antique Complex
? soba
? krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 0€/noćenje sa dor.

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

Naša želja je u vama probudimo zaboravljeno detinjstvo na selu, a onima koji ga nisu imali zagolicamo maštu. Neposrednost i ljubaznost domaćina i osoblja kao i celokupan ambijent učiniće vaš boravak nesvakidašnjim. Osećaćete se kao da ste došli kod rođaka i potrudićemo se da to stvarno tako i bude.

Zornića Konaci su biser u ponudi našeg domaćinstva. Uređeni su moderno, no izgled odiše prošlim vremenima, dok su funkcionalnost i komfor na najvišem nivou. Kao nagradu za to, prošle godine smo dobili medalju za unapređenje seoskog turizma, kao i sve četiri zvezdice za kvalitet etno domaćinstva.

Tri dvokrevetne sobe, osam bračnih, kao i dva studija, urađeni su od prirodnih materijala: drvo, kamen, cigla. Boje su prirodne, a nameštaj od punog drveta. U sastavu konaka nalazi se i recepcija-kafe, bašta, moderno opremljena konferencijska sala za 25 osoba.

Etno kuća se sastoji od restorana koji se nalazi u sto godina staroj zgradi. Nekoliko prostranih bašti za sedenje ispred i iza kuće ili u šumi, i pokrivenoj drvenoj bašti su tematski uredjene sa akcentom na prošla vremena. Njih najbolje oslikavaju stari ćilimi rasprostrti po livadama oko restorana na kojima gosti rado leškare posle ručka i ispijaju svoje piće. Istovremeno naši gosti mogu da osete mirise starih jela koja se spremaju u njihovoj neposrednoj blizini. Stare pekare, zemljani lonci, sačevi i specijaliteti iz njih prosto mame znatiželjne poglede.

Posebno smo interesnatni porodicama sa decom. Izvedite vaše mališane iz gradske vreve, smoga i buke i upoznajte sa životom na selu. U našem sastavu su igraonice na otvorenom, mini-zoo vrt, igre u prirodi, odbojka, mini fudbal, škola jahanja i još mnogo toga za naše najmlađe goste.

 

Opremljenost
TV
Kućni ljubimci
Centralno grejanje
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Restoran
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Sportski teren
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Po osobi/po danu
15
Noćenje
24
Ručak za grup. dnevne posete

Lokacija

Ovo idilično imanje u nalazi se na samo 30km od Beograda, idući Ibarskom magistralom ka centralnoj Šumadiji

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Haushalts Vujnovic

Haushalts Vujnovic

11€/noćenje sa dor.

Lazarevac, Dren

Rašino selo

Rašino selo

0€/noćenje

Lazarevac, Rudovci

SALAŠ CURAN

SALAŠ CURAN

15€/noćenje sa dor.

Palilula, Borča

Etno selo Babina reka

Etno selo Babina reka

25€/apartman

Lazarevac, Trbušnica

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image