Tanja Đorđević

Kragujevac, Vlakča

Rural Household
Agricultural/craft products

Traditional manufacturers

For further information regarding the agricultural and/or craft products it is necessary to directly contact household/manufacturer.

Description of products

Med je ono što nastaje kada se pčele udruže sa biljkama i naprave jedan vrhunski proizvod za čoveka. Ne postoji ništa na svetu što se dobija na ovaj način. Kažu da čovek može živeti mesecima samo na medu i vodi. Naravno govorimo o pravom medu. Ne o imitacijama sa dodatim šećerima koje se danas nude na tržištu. Takav, pravi med mi cedimo. Prvo treba da znate poreklo. Da bi med imao bogat ukus i onu prepoznatljivu zlatnu boju smestili smo košnice u jedan zabačen ćošak Šumadije. Daleko od uticaja izduvnih gasova i industrije. Naše pčele sakupljaju med sa lekovitog bilja i divljeg bagrema kojih ovde ima u izobilju. Miris ovdašnjih trava je toliko intezivan da mali povetarac učini da celo selo zamiriše na planinska polja i livade. Upravo taj mirs pčele unose u naš med, pa kad otvorite jednu takvu teglu, zapljusnu vas hajdučica, nana, kamilica i drugie lekovite travke. Moćno zar ne? Zatim namotate jednu drvenu kašičicu i uz čašu hladne izvorske vode napravite sebi pravi trenutak za uživanje. I pri tom unesete bombu vitamina i složenih šećera. Kvalitet našeg meda prepoznali su i drugi, pa je valjda to razlog što sve što proizvedemo prodamo brzom poštom. Retko kad nešto pretekne za prodaju kod kuće. Eto ukratko kakav med proizvodimo. Ako vam treba tegla zdravlja i slatkog užitka iz netaknute prirode, javite nam se.

Destinations

Location

Geographical coordinates of the object:

Latitude/longitude: 44.14752, 20.69919

Reviews and evaluation

Bojan
02.08.2018

Ja sam iz Homoljkog kraja koji je poznat po kvalitetu meda...Djordjevici imaju vrh kvalitet i više ne kupujem Homoljski već ovaj iz Vlakce koja se nalazi na obroncima Rudnika.
Vrh vrh vrh!!!

dragana
31.07.2018

Sve pohvale za saradnju i profesionalnost.Med pravi domaci.Sve pohvale!!:-)

Close by

Janin paradise

Janin paradise

20€/half board

Kragujevac, Petrovac

Types of accommodation

Image Image Image Image Image Image Image