Contact with the owner

Vila Marina Divčibare

Valjevo, Divčibare

Аpartments
? room
26 bed(s)

Price: 12€/spending the night

Children from 2 to 12 years, babies to 2 years

Description of accommodation

U oktobru 2009. godine je izgrađena vila Marina, objekat za smeštaj sobnog i apartmanskog tipa namenjen gostima koji žele da dožive istinske vrednosti zdrave životne sredine i zdravog života. Dejstvo vazduha na Divčibarama je blagotvorno, zbog povećanog prisustva joda , pa su Divčibare proglašene vazdušnom banjom . Vode i životna sredina su očuvane, Crna reka je strogo zaštićen rezervat prirode, pa uz fizičku aktivnost, skijanje i šetnje Divčibare će učiniti da se osećate odlično.

Vila Marina Divčibare se nalazi na 200m udaljenosti od centra Divčibara, između dve skijaške staze, u mirnom delu ove "vazdušne banje". To je moderno opremljen objekat sa mogućnošću apartmanskog i sobnog smeštaja.

Apartmani su kapaciteta do 5 osoba,lux apartman do 6 osoba. Sastoje se od spavaće sobe, kupatila, trpezarije i komplet opremljene kuhinje. Imaju LCD televizore, DVD, CATV i besplatan Wi-Fi. Sobe su kapaciteta 2-3 osobe, imaju sopstveno kupatilo i francuski ležaj. Opremljene su mini frižiderom, TV, CATV, priborom za dorucak, kuvalom za čaj i nes kafu. U pojedinim sobama postoji i pomoćni lezaj. Sve sobe imaju besplatan Wi-Fi.

Equipment
Internet
TV
Central heating
Extra bed
Playground
Barbecue
Close by
Mountain
Lake
Sports court
Camp
Footpath
Structure of accommodation
Number of rooms
Structure is not stated
Prices
12
Spending the night (per person)

Location

Do Vile Marina je jednostavno doći. Nakon što stignete u Divčibare iz pravca Valjeva i Mionice, krećete se prema centru, sa desne strane možete videti sportske terene, hotel "Divčibare", i pošto prođete centar i crkvu "Sv. Pantelejmona", skrenete u prvu ulicu levo i ponovo u prvu ulicu levo. Ukoliko

Geographical coordinates of the object:

Latitude/longitude: 44.1033053, 19.9940122

Reviews and evaluation

If you have been the user of products/services in this household, be the first who will transfer the impressions to other visitors!

Similar accommodation

Apartmani Marko

Apartmani Marko

20€/spending the night

Valjevo, Divčibare

Vila Plamenac Divčibare

Vila Plamenac Divčibare

40€/apartment

Valjevo, Divčibare

Divčibarski vajati

Divčibarski vajati

48€/apartment

Valjevo, Divčibare

Apartman KUČ

Apartman KUČ

70€/apartment

Valjevo, Divčibare

Types of accommodation

Image Image Image Image Image Image Image Image Image