Anina zimnica

Topola, Ovsište

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Postoji lepa, ukusna i uredna zimnica i postoje umetnička dela od zimnice domaćice Ane Nikodijević. Pre dve godine odlučili smo da sve ono što bogata Šumadija rađa, pretvorimo u domaće džemove, slatka, sokove, ajvare i mnoge druge đakonije. Ljudima su se svidele ove slikovnice u tegli. Prve godine nismo mogli da postignemo da spremimo onoliko koliko su naši kupci tražili. MIslili smo desiio se slučajno. Naredne godine, oni su nas preporučili, a prodaja je porasla neverovatnih 5 puta. Bilo je i kritika. Kažu: "Kako sad da da načnemo i pokvarimo ovu umetnost u tegli, a i kad probamo odmah bismo novu teglu da načnemo". Kao u začaranom krugu. Asortiman je zaista veliki, a za kvalitet garantuje nekoliko hiljada zadovoljnih mušterija. Kontaktirajte nas i poručite svoju turu na vreme da posle ne bude kasno :)

Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.18796, 20.72519

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Kapetanovi vinogradi

Kapetanovi vinogradi

15€/apartman

Topola, Topola

Domaćinstvo Lukić

Domaćinstvo Lukić

8€/noćenje

Topola, Ovsište

Danka Jovanović

Danka Jovanović

8€/noćenje

Topola, Lipovac

Image Image Image Image Image Image Image Image