Kontakt sa vlasnikom

Mali raj - Rudnik

Gornji Milanovac, Rudnik

Gostinska kuća
? soba
8 krevet(a)

Cena: 6€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Apartmani Milivoja Markovića I kategorije nalaze se u najlepšem delu Rudnika u naselju Mali raj. Raspolaže sa 8 ležaja i to 2 francuska ležaja, dva dečija kreveta,dvosed na rasklapanje po potrebi. Zasebnim ulazom za oba apartmana, razdvojena kupatila sa tuš kabinama, čajnim kuhinjama, dnevnim boravkom. Apartmani poseduju klimu i parno grejanje. Kompletan ambijent je uređen u etno stilu sa predivnim pogledom sa terasa oba apartmana odakle može da se vidi crkva Svetog Ðorda, oseti čist planinski vazduh sa mirisom četinara, jer je Rudnik proglašen vazdušnom banjom pre 80 godina.

Ljubazni domaćini nude prenoćište tokom cele godine, a pružaju gostima mogućnost samostalnog pripremanja hrane. Takođe, domaćin nudi prevoz za obilazak znamenitosti Rudnika a u letnjem periodu do bazena u Ljigu i Gornjem Milanovcu.

Cena prenoćišta po osobi u letnjem periodu 600 dinara, u zimskom 700 a za jednodnevni boravak prenoćišta cena je 1000 dinara. Deca predškolskog uzrasta ne plaćaju. U vreme verskih i državnih praznika cena prenoćišta se ne menja.

Opremljenost
TV
Klima
Centralno grejanje
Kuhinja
U blizini
Planina
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Sportski teren
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
6
Noćenje (po osobi)
Napomena
Cena po danu je 1000 dinara, za dva i više noćenja cena je 700 dinara po osobi

Lokacija

300m od centra varošice Rudnik.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Milica
05.08.2019

Apartmani su savremeno opremljeni. Domacini su nam uvek izlazili u susret I pomagali. Prodavnica je na 5 minituta. Pored apartmana prolaze lake planinarske staze koje su dostupne svim uzrastima. Nedaleko je I arheoloski lokalitet I sva tri vrha Rudnika. Preporucujem da ostanete vise dana kako biste videli sve lepote ove planine.

Olivera
29.07.2019

Ovo je mesto koje posetite jednom, a onda mu se vraćate kad god imate vremena. U Malom raju se osećam kao kod kuće, a to je najbolja preporuka.

Slični smeštaji

Rudnik Zvezda

Rudnik Zvezda

25€/apartman

Gornji Milanovac, Rudnik

Apartmani Z_O_N_E

Apartmani Z_O_N_E

7€/noćenje

Gornji Milanovac, Rudnik

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image