REZERVIŠI

Bovanska Brvnara

Aleksinac, Bovansko jezero

Brvnare i vajati
2 soba
5 krevet(a)

Cena: 30€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

Bovanska Brvnara je na raspolaganju od 01.04.2019. - 30.09.2019.


Volite li bajke? 

Sećate li se kada ste ih kao mali čitali i zamišljali scene preko sedam brda i sedam mora, doline, rečice i vodopade i ljupke drvene kućice u koje biste rado zavirili? I sećate li se koliko puta ste poželeli da stvarno nađete u sred takve scene? 

E pa konačno vam pružamo tu prilku. Zatalasani brežuljci planine Rtanj, mirisne hrastove šume i drvene brvnare su pravi početak iz bajke. 

Barem tako kažu naši gosti (a sada prijatelji) koji su nas posetili i koji nam se iznova vraćaju.

Prvo ono najvažnije. Sagradili smo ih na jedinstvenom mestu.

Bovansko jezero je sa zapadne strane zaštićeno planinama Rožanj i Bukovik (897. i 894. metara nadmorske visine), sa istočne strane planinama Krstatac i Slemen (1069. i 1099. metara nadmorske visine), sa jugoistočne strane čuvenom planinom Devica (1116. metara nadmorske visine), sa južne strane prelepom planinom Ozren (1174. metara nadmorske visine, i sa severne strane moćnom i mističnom planinom Rtanj (1566. metara nadmorske visine). Tako je Bovansko jezero zajedno sa Soko Banjom ograđeno „prirodnim zidinama“ koje ih čuvaju i održavaju njihovo bogatstvo. Svaka od ovih „prirodnih zidina“ na ovim stranama sveta predstavlja i po neku opštinu sa kojom se opština Bovansko jezero I Soko Banja graniče, a to su: zapadno -opština Ražanj; južno – opština Aleksinac; jugoistočno – opština Svrljig; istočno – opština Knjaževac; i severno opština Boljevac.

Opremljenost
Internet
TV
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Rtanj, Ozren
Reka
Moravica
Jezero
Bovansko Jezero
Istorijski lokalitet
Soko Grad
Banja
Soko Banja
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
1
1-krevetne
2
2-krevetne
Cene
Po osobi/po danu
30
Noćenje

Lokacija

- Bovanski Bungalovi - se nalaze na 306m nadmorske visine odakle se pruža nezaboravan pogled na jezero. - Plaža 100m - Prodavnica 40m - Autobusko stajalište 60m Dodatne aktivnosti na jezeru: - Iznajmljivanje pedalina U blizini: - Soko Banja - 7km

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.642842, 21.714147

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image