Kontakt sa vlasnikom

Bovanska brvnara

Aleksinac, Bovansko jezero

Brvnare i vajati
3 soba
6 krevet(a)

Cena: 40€/najam objekta

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Brvnara broj 1;

Maksimalan broj osoba: 6 (4+2)

Na raspolaganju Vam je:

Kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, 2 spavaće sobe (1.francuski ležaj + 2.2 single ležaja), dnevna soba sa garniturom na razvlačenje, velika terasa sa garniturom za sedenje i predivnim pogledom na jezero, roštilj, TV, Wi-Fi ...

➡️ Cena je 40€ na dnevnom nivou ▪️ minimum je 5 noćenja.

➡️ Cena za vikend (petak (od 10:00h) + subota + nedelja (do 19:00h)) 120€.

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Rtanj, Ozren
Reka
Moravica
Jezero
Bovansko Jezero
Istorijski lokalitet
Soko Grad
Banja
Soko Banja
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
40
Najam objekta
Napomena
Cena je 40€ za najam cele brvnare na dnevnom nivou.

Lokacija

Bovanska Brvnara je na raspolaganju od 01.04.2019. - 30.09.2019. Volite li bajke? Sećate li se kada ste ih kao mali čitali i zamišljali scene preko sedam brda i sedam mora, doline, rečice i vodopade i ljupke drvene kućice u koje biste rado zavirili? I sećate li se koliko puta ste poželeli da stvarno nađete u sred takve scene? E pa konačno vam pružamo tu prilku. Zatalasani brežuljci planine Rtanj, mirisne hrastove šume i drvene brvnare su pravi početak iz bajke. Barem tako kažu naši gosti (a sada prijatelji) koji su nas posetili i koji nam se iznova vraćaju. Prvo ono najvažnije. Sagradili smo ih na jedinstvenom mestu. Bovansko jezero je sa zapadne strane zaštićeno planinama Rožanj i Bukovik (897. i 894. metara nadmorske visine), sa istočne strane planinama Krstatac i Slemen (1069. i 1099. metara nadmorske visine), sa jugoistočne strane čuvenom planinom Devica (1116. metara nadmorske visine), sa južne strane prelepom planinom Ozren (1174. metara nadmorske visine, i sa severne strane moćnom i mističnom planinom Rtanj (1566. metara nadmorske visine). Tako je Bovansko jezero zajedno sa Soko Banjom ograđeno „prirodnim zidinama“ koje ih čuvaju i održavaju njihovo bogatstvo. Svaka od ovih „prirodnih zidina“ na ovim stranama sveta predstavlja i po neku opštinu sa kojom se opština Bovansko jezero I Soko Banja graniče, a to su: zapadno -opština Ražanj; južno – opština Aleksinac; jugoistočno – opština Svrljig; istočno – opština Knjaževac; i severno opština Boljevac.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.642842, 21.714147

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image