Kontakt sa vlasnikom

Brvnara Milena, Krušedol

Irig, Krušedol

Brvnare i vajati
2 soba
3 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 35€/najam objekta

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Na pitomim jugo-istočnim padinama Fruške gore ispod razgranate ruže vetrova, poviše Sremskih Karlovaca, izgradili smo drvenu kuću za opuštanje, rekreaciju i odmor. Ukoliko želite prenoćište u prirodnom okruženju ili višednevni boravak uz obilazak brojnih znamenitosti, rezervišite smeštaj u Vili Milena u Krušedolu. Ukratko ćemo izložiti nekoliko razloga da to i učinite...

Vila Milena se nalazi na obroncima Fruške gore, u blizini manastira Krušedol, zatim manastira Grgeteg i Velika Remeta. 20 km udaljena od Novog Sada, 50 km (max 1h vožnje) od Beograda, 2km od magistralnog puta koji povezuje Novi Sad i Beograd, 20km od auto-puta E-75 (izlaz Sremski Karlovci). Dakle, vrlo lako ćete pronaći i stići do Vašeg mesta za odmor. Kada stignete, koje su Vam mogućnosti za uživanje?

Prvo, nudimo smeštaj u novoj drvenoj brvnari. Prednosti drvene kuće u odnosu na zidanu su brojne, osim estetskih tiču se energetske efikasnosti, ekološke održivosti (građa od koje je napravljena potiče sa planine Tare, pod strogim nadzorom eksploatacije tamošnjih šuma), a blagotvorna mikro-klima upotpunjuje ugođaj povezivanja s prirodom, makar i na dan-dva...

Kuća poseduje prizemlje (dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i kupatilo) i potkrovlje koje je spavaća soba. Želimo da istaknemo da smo vodili računa da potkrovlje bude prozračno i osvetljeno, tako da pored dva standardna prozora imamo i veliki panoramski prozor kroz koji možete uživati u dnevnoj svetlosti i suncu, ali i noćnoj mesečini i svetlucavim gradovima u daljini.

- jedan francuski ležaj, jedan singl krevet, ali i mogućnost postavljanja dečjeg kreveta i kreveca za bebe.

- natkrivena terasa s celodnevnom hladovinom

- mogućnost pripreme hrane na roštilju, u kotliću ili ispod sača

- dečje igralište s peskom i ljuljaškom

- dva MTB bicikla za vožnju po brojnim obeleženim stazama

Takođe, u neposrednoj blizini kuće nalaze se tri manastira (Krušedol, Grgeteg i Velika Remeta), tri restorana domaće kuhinje, Sremski Karlovci sa svojom bogatom turističkom ponudom (vinarije, restorani, Dunav...), neko od okolnih akumulacionih jezere od kojih izdvajamo jezero Međeš (7km udaljeno), sa uređenom plažom, čistom vodom i restoranom... Ali možete i samo uživati u šetnji kroz guste fruškogorske šume, posetiti šumske izvore, spomenike (Brankov grob na Stražilovu) ili jednostavno ceo dan boraviti u kući i uživati u zvukovima ptica i cvrčaka.

Postoji mogućnost nabavke hrane koju biste Vi samostalno pripremali, ali i mogućnost naše pripreme hrane pred dolazak. Sve moguće informacije o Fruškoj gori, o planinarskim stazama, mestima koje bi trebalo posetiti očekuju Vas ukoliko posetite našu oazu odmora i uživanja!


NAPOMENA:

Cena od 35€ je za jedno noćenje, za dva ili više noćenja cena je 30€.

Opremljenost
TV
Kućni ljubimci
TA grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Igralište
Roštilj
Peškiri
Organizacija događaja
U blizini
Planina
Fruška gora
Reka
Dunav
Jezero
Medješ
Verski objekat
Krusedol, Velika Remeta
Istorijski lokalitet
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
1
apartmani
Cene
35
Najam objekta
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 45.144814, 19.941922

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Brvnara Vrdnik

Brvnara Vrdnik

20€/noćenje

Irig, Banja Vrdnik

Green House Apartmani

Green House Apartmani

20€/apartman

Irig, Banja Vrdnik

Etno naselje Vrdnička kula

Etno naselje Vrdnička kula

0€/apartman

Irig, Banja Vrdnik

Sobe Radunkovic Vrdnik

Sobe Radunkovic Vrdnik

12€/noćenje

Irig, Banja Vrdnik

Image Image Image Image Image Image Image Image