Kontakt sa vlasnikom

Brvnare Ćirković

Čajetina, Zlatibor

Brvnare i vajati
? soba
6 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 0€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Na nešto manje od 5 kilometara od centra Zlatibora, i kilometar i po od magistralnog puta Užice – Zlatibor, u mestu Očka Gora, u potpunom skladu sa prirodom koja je okružuje smeštene su eko kolibe. Sagrađene od drveta, po ugledu na stare planinske kuće, a opremljene svim pokućstvom i opremom prema zahtevima modernog vremena. Pravi izbor za ljubitelje prirode Zlatibora.

Smeštajni kapaciteti ovog domaćinstva obuhvataju jedan četvorokrevetni apartman i dve brvnare sa 6 kreveta. Svuda je obezbeđen WIFI pristup.

Sve u kući, na kući i oko kuće, rezultat je samostalnog rada vrednih domaćina i stvaralaca. Boravak u eko kolibama neće Vas otuđiti od prirode ni za jedan tren, jer su se vredni domaćini pobriniuli da u kuće ugrade sve ono što im je priroda podarila.

Gostima je obezbeđeno samostalno pripremanje hrane, ali ne treba da se iznenadite ako budete posluženi gibanicom, projarom, pršutom, sirom i kajmakom od strane gostoljubivih domaćina.

U blizini koliba nalaze se izletište Oko, prvo i najstarije izletište Zlatibora. U neposrednoj blizini, nalaze se i dve velike i još neistražane pećine, Kobilska i Zvekara, u kojima je po priči meštana, sahranjen vojvoda Kneza Miloša, Mladen Milovanović.

Smeštaj je obezbeđen u toku cele godine, a gosti se mogu pozabaviti seoskim sezonskim poslovima ili pešačenjem, planinarenjem, skijanjem i sankanjem, u zavisnosti od godišnjeg doba i njihovih želja. U našoj ponudi se nalazi i hrana koju domaćini proizvode na svom imanju, a čiji je kvalitet neuporedivo bolji od hrane koju možete naći u prodavnicama.

Nadamo se da smo uspeli da Vam dočaramo kako izgleda delić prirode uokviren ljudskom rukom, a ipak neotrgnut od nje.


Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
Loži se u sobi
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Dostupno za osobe sa ogr. kretanjem
Igralište
Roštilj
U blizini
Planina
Jezero
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Usluga samo na upit
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartman Lukač

Apartman Lukač

20€/apartman

Čajetina, Zlatibor

Domaćinstvo Spasenića

Domaćinstvo Spasenića

7€/noćenje

Čajetina, Zlatibor

Apartman Dragićević

Apartman Dragićević

30€/noćenje

Čajetina, Zlatibor

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image