Kontakt sa vlasnikom

Cvetni salaš

Subotica, Palić

Sobe
? soba
? krevet(a)

Cena: 0€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Cvetni salaš vojvođanski salaš, urađen u palićkom stilu. Gosti u samoj kući mogu da dobiju brojne ekstra usluge kojima smo obogatili našu ponudu. Danas na Salašu imate bazen, ergelu lipicanera sa školom jahanja koja u svom sastavu ima 7 lipicanskih grla i 10 poni konja, ribnjak i sportske terene. Gosti mogu da upišu školu jahanja, pruža im se mogućnost da uživaju u vožnji fijakerom po Paliću, dok su u zimskim mesecima na raspolaganju sanke sa upregnutim konjima. 


Ergeli "Maestoso" na Cvetnom Salašu već desetak godina odgaja lipicanere. Posetioci se mogu upisati u školu jahanja ili se provozati fijakerom po Paliću. Zimi je predviđeno sankanje sa upregnutim konjima.


Kupanje u bazenu, Gostima od 01.06 – 01.10.2008. stoji na raspolaganju otvoren bazen ( dimenzije 4m x 10 m, dubina 1.6m – 1.7 m ), pored bazena se nalaze suncobrani, ležaljke i zatvorena terasa 


Provozajte se fijakerom, upišite školu jahanja, a zimi možete na sankanje sa upregnutim konjima. 


U cenu smeštaja je uračunata i dnevna dozvola za pecanje na našem šaranskom ribnjaku. 10 godina se intenzivno gaji uglavnom šaranska riba tako da naši gosti imaju mogućnost da uživaju u čarima sportskog ribolova. Površina ribnjaka je 1 Ha 


Etno radionice u kojima negujemo tradiciju ovog kraja. Rekreacija u teretani i opuštanje u sauni, Na salašu se nalazi teren za mali fudbal i odbojku na pesku i teren za basket. 


Nudimo i popularnu vožnju biciklama kao i pešačke ture po Paliću i klizanje. Tamburaški orkestar svira na salašu subotom uveče. Cvetni Salaš u svom sastavu ima: 15 konfornih soba, trpezariju, TV salu, saunu, teretanu, salu za sastanke sa 50 mesta, turističku agenciju, suvenirnicu.

Opremljenost
Domaće životinje
Otvoreni bazen
Restoran
Igralište
U blizini
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Usluga samo na upit
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 46.111495, 19.783502

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Vila Boska Palic

Vila Boska Palic

15€/noćenje

Subotica, Palić

Majkin salaš

Majkin salaš

0€/noćenje

Subotica, Palić

Salaš Đorđević

Salaš Đorđević

0€/noćenje

Subotica, Palić

Image Image Image Image Image